Luni,
29.11.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Criminaliștii din Sibiu caută  două persoane dispărute: un bărbat de 51 de ani și o studentă la Inginerie

Criminaliștii din Sibiu caută  două persoane dispărute: un bărbat de 51 de ani și o studentă la Inginerie

Poliţiştii sibieni de la Serviciul Investigaţii Criminale anunță că două persoane au dispărut pe parcursul zilei de ieri. Este vorba despre un bărbat de 51 de ani și  tânără studentă la Inginerie, originară din Dolj.

Potrivit primului anun transmis de polițiști, un bărbat în vârstă de 51 de ani ar fi plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, fără a mai reveni. „La data de 4 iunie 2019, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 29 aprilie 2019, fratele său, Obedea Silviu Constantin, în vârstă de 51 de ani, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Semnalmente : înălţime 1,70 m, greutate 90 kg, păr negru, fir drept, scurt, faţă ovală, ten alb, constituție solidă. Semne particulare: Pe brațul drept prezintă 2 tatuaje tribal de circa 10-15 cm”, precizează IPJ Sibiu. Instituția spune că nu se cunosc obiectele vestimentare pe care le purta la data plecării.

rsz_obedea_barbat_disparut

Într-un alt anunț, Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu scriu că sunt în căutarea unei tinere în vârstă de 20 de ani, din județul Dolj, care a plecat voluntar din sediul Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din municipiul Sibiu, fără a mai reveni.

Numele tinerei este Luminița Udrea, iar despre dispariția sa poliția a fost anunțată de mama acesteia. Semnalmente : înălţime 1,75 m, greutate 50 kg, păr blond, fir drept, lungime medie, faţă ovală, ten alb, constitutie atletică. Nu prezintă semne particulare. Obiecte vestimentare: Sacou din stofă de culoare verde, cămașă cu dungi albe, pantaloni blue-jeans de culoare albastră, pantofi de culoare neagră și un rucsac de culoare albastră.

rsz_udrea_tanara_disparuta

„Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste persoane sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112”, face apel IPJ Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus