Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Marquardt Sibiu și-a triplat profitul în 2018

Marquardt Sibiu și-a triplat profitul în 2018

Fabrica din Sibiu a producătorului german de echipamente electronice pentru industria auto a înregistrat în 2018 un profit triplu față de anul anterior.

Marquardt Schaltsysteme SCS, subsidiara locală a grupului german din industria componentelor auto Marquardt, a raportat pentru 2018 o cifră de afaceri de 1,568 mld. lei (337,2 mil. euro), în creştere cu 3% faţă de anul precedent, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a realizat anul trecut un profit net de peste 83 mil. lei (17,9 mil. lei), de 3,6 ori mai mare faţă de anul anterior, arată calculele ZF.

Numărul mediu de angajaţi ai producătorului german de componente auto a ajuns anul trecut la 2.659, potrivit datelor publice.

Compania Marquardt Schaltsysteme SCS a avut în 2017 afaceri totale de 1,520 mld. lei (332,8 mil. euro), un profit net de 22,8 mil. lei (5 mil. euro) şi un număr mediu de 2.874 de angajaţi, potrivit site-ului mfinanţe.ro.

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

LaFlemme

Acum 1 an

Felicitari!
Raspunde

Hermanndorf

Acum 1 an

Sunt absolut convins ca si salariile angajatilor s-au triplat!
Raspunde

Ciuciu

Acum 1 an

,,,daca lucreaza de trei ori mai mult, de ce nu
Raspunde

Kronscheisse

Acum 1 an

Salariul este relflexia productivității muncii!! Iar au ieșit urșii pe străzi la Brașov și ești sechestrat in casa?
Raspunde

Hans

Acum 1 an

Sa tot faci business in Romania! Daca as fi vest european as fi prost sa nu imi deschid un business aici si sa platesc 10 salariati cu banii pe un salariu din vest. Asta e viata din pacate pe la noi.
Raspunde

Mihai

Acum 1 an

Hai ma ca nu cred...e fake news... Pai nu a ingropat oug data de ciuma rosie toate multinaționalele?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus