Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Descarcă aplicația program FITS2019

Descarcă aplicația program FITS2019

În fiecare an, FITS dăruiește oamenilor experiențe intense, povești care inspiră și provoacă, reflecții, frumusețe, emoții, călătorii în universul exterior și în cel interior. Toate acestea, filtrate prin istoriile personale pot deveni tot atâtea gânduri bune de transmis oricui, tuturor. Propunerea UniCredit Bank, care aniversează 16 ani de parteneriat cu FITS, este ca toate aceste gânduri bune să crească un copac, dar nu oricare, ci Copacul care dăruiește – o instalație luminoasă ce va fi proiectată între 20 și 22 iunie, de la ora 21.30, pe zidul Bisericii Romano-Catolice din Piața Mare. Mesajele voastre pot fi transmise prin intermediul aplicației de mobil FITS2019, oferită gratuit tot de UniCredit, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, și prin intermediul căreia puteți fi la curent cu programul complet al Festivalului, harta locațiilor din Festival și aveti posibilitatea de personalizare în funcție de spectacolele alese. Fiecare gând bun trimis prin aplicație se va transforma în artă, prin intermediul Copacului care dăruiește, dar și într-o donație făcută de bancă pentru proiectul teatral Tramvaiul Sibiu-Rășinari. UniCredit continuă implicarea, alături de FITS, în proiectul Fabrica de Cultură, unul dintre cele mai importante puncte pe harta culturală a orașului, și nu numai, dar și prin dăruirea a mii de reviste tipărite cu programul complet, recomandări și informații tuturor iubitorilor artelor spectacolului aflați în aceste zile la Sibiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus