Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

VIDEO - Un sibian, călcat de hoți de două ori în mai puțin de o lună

VIDEO - Un sibian, călcat de hoți de două ori în mai puțin de o lună

Acum o lună de zile, un sibian a rămas fără bicicleta pe care o lăsase în scara blocului. Iar în urmă cu doar două zile motocicleta i-a fost distrusă. Tot pe bulevardul Vasile Milea. Poliția face cercetări în acest caz, dar deocamdaată, proprietarul s-a resemnat: „rămân cu paguba de 100 de euro”.

Ieri noapte, în jurul orei 1:40 sibanul Mădălin Cuzmir și-a găsit motorul vandalizat. „L-am parcat pe Vasile Milea, la indicația polițiștilor locali pentru că îmi ziseseră înainte că nu parhez legal. Paguba se ridică undeva la 100 de euro. Sper să îi prindă pe cei care mi-au distrus motorul, măcar să nu mai pățească și alții”, povestește Mădălin Cuzmir, proprietarul motorului.

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook imagini de pe camera de supraveghere care îi surprind în acțiune pe cei care i-au distrus mijlocul de transport.

„E chopperul meu. Pe Milea. S-a întâmplat astă noapte, pe la 01:40. Pagube: oglinda stânga ruptă, butoiașul găsit mai în colo în iarbă, semiciopârțit. Acum am venit de la poliție - slabe speranțe că n-au oameni. Par mai organizați puștii decât organele. Noroc cu festivalul că altfel ar muri de plictiseală autoritățile. Povestea e mai lungă. Acum o lună am rămas fără bicicleta din scara blocului. Sâmbată dimineața m-a certat Poliția Locală Sibiu că nu parchez legal motoarele. M-am conformat cu toate că eram sigur că va fi o invitație la furt”, a scris proprietarul pe pagina de Facebook.

În acest caz, Poliția face cercetări. „În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Reamintim că acum acum o lună de zile, același sibian a rămas fără bicicleta pe care o lăsase în scara blocului. „Încă nu am niciun răspuns de la Poliție. Cu siguranță situația va rămâne așa”, a spus acesta, la o lună după furt.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus