Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

ACTUALIZARE Motociclist acroșat de un șofer băut. Motociclistul a trecut pe roșu, șoferul a plecat de la locul accidentului

ACTUALIZARE Motociclist acroșat de un șofer băut. Motociclistul a trecut pe roșu, șoferul a plecat de la locul accidentului

Un motociclist de 62 de ani a ajuns la spital, după ce a fost acroșat de un autoturism condus de un șofer băut. Traficul este dirijat de polițiști în zona accidentului, intersecția Milea cu Semaforului. 

Actualizare:

În urma cercetărilor, Poliția a stabilit detaliile accidentului:

”În urmă cercetărilor efectuate de către polițiștii rutieri, s-a stabilit că principala cauză de producere a accidentului rutier este nerespectarea de către motociclist a semnificației culorii roșu a semaforului electric în funcțiune.

De asemenea, s-a constatat că șoferul autoturismului a părăsit locul accidentului imediat după producere, fără încuviințarea polițiștilor. Prin urmare, șoferul autoturismului va fi cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influență alcoolului și părăsire, iar motociclistul pentru vătămare corporală din culpă”, au explicat polițiștii din cadrul IPJ Sibiu.
Știre inițială:

Șoferul, în vârstă de 35 de ani, conducea autoturismul pe bulevardul Vasile Milea, a virat stânga pe Semaforului și a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de sibianul de 62 de ani care circula dinspre Șelimbăr spre centru. Șoferul autoturismului avea 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pacientul a fost preluat de un echipaj tip C2 al SAJ Sibiu și prezintă o fractură la mâna dreaptă, contuzie și excoriații la piciorul drept și traumatism toracic, arată Genu Scridon, din partea Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu.

Este transportat la UPU în stare stabilă.

65279789_2556932970991578_8486835933579051008_n

Foto: facebook/ INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

wut

Acum 4 ani

sanctiuni pentru sofer = ?
Raspunde

x

Acum 4 ani

pai daca „mie nu mi se intampla” si i s a intamplat? chiar daca n a fost de vina iaca a inghitit 3 beri ca in amiaza mare „nu sta nimeni” cu filoa...si iaca s a intalnit cu un alt ortodox care respecta doar superficial legislatia...si au facut buff
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

A_C

Acum 4 ani

Motociclistul va fi cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa? Ce? Cum poate vatama un motor un sofer de masina? Mi se pare mai grav ca soferul masinii conducea beat si ca a fugit de la locul accidentului decat ca a trecut omul pe rosu.
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Ambele infractiuni sunt grave (trecere pe rosu si consum de alcool+plus fuga) vezi cazul de fata! in locul turmentatului putea fi altul treaz lacrima, infractiunea motociclistului era aceeasi si la fel de grava.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus