Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Rețelele de socializare Facebook, Instagram și Whatsapp nu funcționează normal

Rețelele de socializare Facebook, Instagram și Whatsapp nu funcționează normal

Astăzi, 3 iulie 2019, Facebook-ul are probleme la încărcarea imaginilor, videoclipurilor și altor tipuri de fișiere, asta include și Instagram-ul și Whatsapp-ul. Peste 200 de plângeri au fost făcute în cursul zilei de azi și peste 4.900 de mesaje au fost înregistrate. Facebook are probleme cu încărcarea imaginilor, videoclipurilor și mesajelor audio pe toate platformele, asta include Instagram-ul și Whatsapp. Acest lucru a lăsat multă lume în incapacitatea de a adăuga poze pe Facebook, Instragram sau să trimită mesaje pe Whatsapp. Problema a fost detectată în jurul orei 8:00 dimineața la ora locală iar în acest moment problema este în proces de rezolvare, conform DownDetector, website care monitorizează aplicațiile pentru telefon și site-uri. Erorile nu afectează toate imaginile, câteva au fost încărcate dar majoritatea apar nule. În momentul acesta sunt peste 200 de plângeri pe site-ul celor de la DownDetector. Tot pe acest site sunt peste 4.900 de comentarii din toată lumea ale oamenilor confuzi.

“Am crezut că este vina telefonului meu dar văd că se întâmplă acest lucru la toată lumea. Nu pot vedea pozele pe Facebook și Instagram. Ce se întâmplă”, spune un utilizator. “Nu pot accesa nici pozele trimise mai vechi între mine și prieteni sau familie. Și Instagram-ul și messeger-ul au probleme”,sesizează alt utilizator.
Comentariile sunt multe și provin din toate colţurile lumii. Pe Twitter cei de la Facebook au anunțat că lucrează la remedierea situației.
”Știm problema cu care se confruntă oamenii când vor să încarce sau să trimită poze, videoclipuri sau alte tipuri de fișiere pe aplicațiile noastre. Ne cerem scuze pentru problemele create și încercăm să remediem problema cât mai repede posibil #facebookdown”, declară echipa Facebook.
Se poate întâmpla ca marile website-uri și aplicații să aibă aceste probleme ocazional datorită complexității serviciilor oferite. Cu toate acestea și în momentul în care sunt de scurtă durată ele pot deveni o problemă reală pentru mulți utilizatori. Când Facebook nu funcţionează, afectează un miliard de oameni simultan, de la persoane fizice la corporații. În cazul corporațiilor aceste lucruri pot duce și la pierderi mari de bani.

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

2 comentarii

Sandu

Acum 2 ani

Oare asta e apocalipsa? Sfarsitul omenirii? Cati or muri? Sau cati or fi cei care supravietuiesc? Cred ca e plin la UPU de postaci profesionisti... Eu stau in fotoliu si ma uit la albumul cu fotografii (pe suport de hartie) - si nu e niciuna "nula" - le pot savura pe toate!
Raspunde

nume

Acum 2 ani

90% dintre angajati se vor plictisi la serviciu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus