Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Juniorii de la CSU Sibiu sunt în top

Juniorii de la CSU Sibiu sunt în top

Festivalul anual de minibaschet este ocazia perfectă pentru cluburile de juniori să arate cât sunt de buni. CSU a participat și în acest an cu echipa celor născuți în 2007 și mai mici. Anul trecut echipa a câștigat șapte meciuri din nouă, pentru ca în acest an să câștige opt meciuri din opt, cu echipa acestora de avansați.

,,Copiii au jucat foarte bine, au fost o echipa adevărată. O parte din ei au participat sezonul acesta și la categoria de vârstă superioara, în campionatul natiunal U13 (copii născuți 2006) și asta s-a văzut, experienta acumulată acolo, ajutându-i sa gestioneze meciurile mai dificile foarte bine", a declarat Alexandru Rubint, antrenorul lor.

Lotul a fost format din 14 jucători: Mihnea Rotaru, David Danese, Andrei Deac, Luca Rubint, Armin Fleischer, Erik Sledinschi, Radu Prostean, Ștefan Lovin, Cătălin Pintea, Felix Petrinca, Andrei Toader, Noris Iambor, Cosmin Popescu, Radu Popa, acesta din urmă a câștigat și locul 3 la concursul de aruncări - Coșul de aur.

WhatsApp Image 2019-07-04 at 20.59.08

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus