Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Synevo deschide un nou centru de recoltare analize medicale în Sibiu

Synevo deschide un nou centru de recoltare analize medicale în Sibiu

Vești bune pentru Sibieni, Synevo a deschis un nou centru de recoltare analize medicale în incinta Centrului Medical Proctoven.

Noua locație se alătură celorlalte două din Sibiu, prezente pe Calea Dumbrăvii și strada Bâlea. Punctul de recoltare oferă peste 2000 de teste diferite de laborator, analize standard, cât și pentru diagnostic avansat, din specialități precum hematologie, biochimie, microbiologie, imunologie, toxicologie, citologie, hispopatologie și teste de genetică. Nu este prima dată când compania investește în Sibiu. În 2015, Synevo a deschis laboratorul de analize, iar anul trecut lansa primul centru de recoltare dedicat copiilor, mamelor și femeilor însărcinate, fiind al 5-lea de acest fel din țară.

Synevo 101 Probele recoltate la noul centru sunt trimise către laboratorul din Sibiu, care deservește de altfel și orașele Deva și Alba Iulia. Laboratorul dispune de tehnologie de ultimă generație care oferă soluții clinice complete și are o tradiție în domeniul inovației. Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an peste 16 milioane de teste.

synevo-oferta-interior-harta

În 2018, peste 2,9 milioane de români au accesat serviciile Synevo, iar numărul total de teste efectuate a fost de 16,4 milioane. Compania anunță că acest număr este în creștere cu 9% față de anul anterior. Synevo România face parte din grupul Medicover – unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, înființat în 1995 (www.medicover.com). Pentru mai multe informații, vizitați www.synevo.ro

Comentarii

3 comentarii

Costica

Acum 2 ani

Ma mira faptul ca mai deschid un nou centru avand in vedere ca nu gasesc angajati profesionisti cat si faptul ca fluctuatia personalului este mare. Synevo are o reputatie extrem de proasta si pe buna dreptate.
Raspunde

Un PSDist mandru

Acum 2 ani

Pt Costicla Da, are reputatie! Dar Polisano ce reputatie are? Tot asa? Sau asa si asa?
Raspunde

TANASE SI CU CRITINA

Acum 2 ani

Mergeți la Proctoven si vedeti ce platiti. O sa fiti foarte bine primiți, iar banii dumneavoastra RAPID or sa fie haliti. Șmecheria e simpla. Doctorii te consulta, iti prescrie o serie de analize si le faci pe bani tot la ei. Am doua colege care s-au fript tare la PROCTOVEN, una s-a dus la un consult de rutină oftalmologic si nu s-a lăsat doctorul până nu i-a vândut si un ochelari, pe langa consulatul scump, alta săracă, e amagita de doctorat endocrinoloaga ca are nevoie tot la două luni de CONSULT si analize de blândă tiroida si ea nu recunoaște analizele decât de la SYNEVO.Se si întreba fata, ce interese are doctorita de o trimite la SYNEVO? Concluzia e simpla, cine pune piciorul la PROCTOVEN nu scapă si fara un set complet de analize la SYNEVO. Poate se da o lege sa nu-i mai lase pe nesimțirii ăștia sa fie doctori si in spital si in privat, ca sa nu mai moara pe capete, nu de oboseala garzilor, ci de oboseala numaratului banikor! Mergeti cu incredere la PROCTOVEN+SYNEVO si sa ne spuneti cu cat v-au usxat de bani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus