Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Ce facem în weekend? Cântăm la chitară și ne îmbrăcăm „la modă”

Ce facem în weekend? Cântăm la chitară și ne îmbrăcăm „la modă”

Weekend-ul acesta ne bucurăm de prezentări de modă în centrul Sibiului, muzica a nenumărate chitare ce vor răsuna prin apropiere și mult teatru.

Vineri, 12 iulie

Prima seară de weekend începe inevitabil cu mâncare delicioasă. Dacă vreți să vă asigurați că plecați cu un gust bun, alegeți cea mai bună pizza din centrul orașului, la Pizza by Tango. Iar dacă un desert vă face mai mult cu ochiul, puteți să vă delectați cu unul tot aici.

Muzeul ASTRA vă invită la o serie de evenimente care aduc în prim plan tradiții specifice diverselor grupuri etnice de pe teritoriul țării noastre, punând în valoare patrimoniul imaterial și material specific comunităților participante. Detalii și programul complet le găsiți în articolul următor.

http://www.turnulsfatului.ro/2019/07/11/astra-multicultural-readuce-valorile-multietnice-in-fata-publicului-vizitator/

Între 12 și 14 iulie, chitarele sună în centrul Sibiului. La Sibiu Guitar Meeting se vor întâlni artiști cunoscuți la nivel național, tineri melomani și numeroase chitare. Detalii aflați de AICI.

225 Faust se joacă din nou la Sibiu. De la ora 19:00, la Fabrica de Cultură, ne reîntâlnim cu talentata Ofelia Popii, într-un spectacol ce durează aproximativ două ore și jumătate.

Sibiu Fashion Days o aduce pe prima doamnă Carmen Iohannis în mijlocul orașului, alături de cunoscuta creatoare de modă care îi semnează ținutele, Eli Laslean. Detalii aflați AICI

Sâmbătă, 13 iulie

TNRS te invită să descoperi care este cel mai mare vis al copilăriei, pe 13 Iulie, la ora 10:30. Este vorba despre un spectacol plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășim obstacolele, despre auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi. Și mai ales, un spectacol care îi împrietenește pe cei mici cu emoțiile lor.

698

Poeți din nouă țări ajung sâmbătă la noi în oraș, pregătiți să lectureze timp de 4 ore. Maratonul va fi urmat de un party. Aflați mai multe de pe facebook.

727Copiii sunt mai apoi invitați, de la ora 19:00, în Gușterița, la Teatrul de Vară pentru Copii și Tineret, un proiect implementat de Asociația Filantropia ”Sf. Nicolae” care își propune să creeze oportunităţi pentru participarea copiilor şi tinerilor la viaţa şi dezvoltarea culturală prin petrecere utilă a timpului liber. Acțiunile propuse se adresează la cca 300 copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Evenimentul va avea loc pe strada Mălinului 4.

130

Duminică, 14 iulie

Între orele 17:00 și 20:00, Marele Maestru Emerit al Sportului Românesc, Ivan Patzaichin, va fi prezent la ASTRA Multicultural! Domnul Ivan Patzaichin va fi prezent aici alături de Asociația Ivan Patzaichin-Mila 23, iar prin acest demers se alătură evenimentului ASTRA Multicultural cu un atelier pentru copii și plimbări cu canotcile Rowmania. Detalii găsiți în articolul de mai jos:

 

http://www.turnulsfatului.ro/2019/07/11/ivan-patzaichin-maestru-emerit-al-sportului-romanesc-va-fi-prezent-la-muzeul-astra/

La Tălmaciu, de la ora 19:00 puteți lua parte la un Musical Tasting, contra sumei de 100 de lei. Iată programul:

19:00 - ora de începere a evenimentului

Cină cu produse locale, muzică, aer liber, vară.

22:00 - ora de final a evenimentului

Detalii găsiți AICI.

186Filarmonica de Stat din Sibiu găzduiește gala laureaților, în închiderea Festivalului Internațional de Interpretare Pianistică și Compoziție „Carl Filtsch”. Evenimentul are loc de la ora 19:00, cu intrare liberă.

162

Pețitul devine un război al caracterelor, iar absurditatea relațiilor conturează atât nevoia de inter-relaționare, cât și nevoia de dragoste, profund necesară omului, în spectacolul „Cerere în căsătorie”. Iubitorii de artă teatrală pot să-l urmărească de la ora 19:00, la TNRS.

713

Filmele de la Cinematograful ARTA pot fi consultate în programul atașat mai jos, iar orarul de la cinematograful Centrului Cultural Ion Besoiu sunt disponibile AICI.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus