Marţi,
19.10.2021
Partial Noros
Acum
12°C

Spargere la doi pași de Piața Mare. Hoțul a intrat pe geam

Spargere la doi pași de Piața Mare. Hoțul a intrat pe geam

O spargere a avut loc în urmă cu o lună, în centrul istoric al Sibiului, hoțul găsind o poartă neîncuiată, apoi intrând pe geam.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu anunță că au reținut marți un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Cristian, autor al unei spargeri.

Sibianul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat după ce, la data de 13 iunie, între orele 18:30 – 22:00, ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Avram Iancu din municipiul Sibiu, pe poarta lăsată neasigurată a unui imobil și apoi prin fereastra deschisă, locuință din care ar fi sustras două laptop-uri și suma de 55 de dolari, cauzând un prejudiciu de 3.000 de lei, recuperat parțial.

”Față de persoana în cauză polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus