Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Ministrul Transporturilor, în vizită la loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș-Turda: „Nu m-am hazardat să spun că vom finaliza”

Ministrul Transporturilor, în vizită la loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș-Turda: „Nu m-am hazardat să spun că vom finaliza”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost astăzi în vizită la lucrările pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș-Turda. Acesta spune că deși constructorul respectă până în acest moment termenul asumat, încă are dubii privind finalizarea lotului 2 până la finalul acestui an.

După întâlnirea cu reprezentanții Aktor, antreprenorul de pe lotul 2, ministrul a făcut câteva scurte declarații, spunând că nu și-a asumat finalizarea lotului până la finalul anului, relatează Alba 24.

„Am văzut că mobilizarea este cu totul alta față de când am venit și am spus că voi rezilia contractul în acel moment, deci iată că suntem în grafic, dar cu toate acestea, eu aș vrea să văd și mai mult decât atât, ca să își poată susține termenul pe care și l-au asumat… deși ați văzut că eu în evaluarea pe care am făcut-o pentru kilometrii care vor fi deschiși la finalul acestui an, nu m-am hazardat să spun că vom finaliza acest lot, să-l putem da în trafic, la sfârșitul anului, deși constructorul și-a menținut acest termen inclusiv astăzi. Dar eu vreau să văd acest lucru, să fie o surpriză, suplimentar față de ce am spus la ultima conferință de presă”, a declarat ministrul Cuc.

Ministrul a fost apoi în vizită pe șantier, până la Sebeș. Acesta se va deplasa mai apoi la loturile 3 și 4 din Autostrada Lugoj – Deva.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

noi2

Acum 3 ani

mana rupta...freza rezista :)
Raspunde

kokos

Acum 3 ani

Canta cucu bata-l vina , de se-aude doar minciuna!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus