Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Mister România 2019 e sibian. Lucrează ca analist vânzări

Mister România 2019 e sibian. Lucrează ca analist vânzări

La vârsta de 31 de ani, Bogdan Nicolae a câștigat concursul Mister România 2019, care s-a desfășurat în această lună și se pregătește să reprezinte România la Mister Supranational 2019, concurs ce va avea loc în luna decembrie, în Polonia. Tânărul s-a născut în Sibiu, iar de la 13 ani a plecat în Spania. În prezent, lucrează ca agent de vânzări într-o multinațională.

Bogdan Nicolae a absolvit Facultatea de Inginerie a ULBS, dar a făcut și studii în Madrid. În prezent, lucrează la București.

„M-am născut în Sibiu, iar la vârsta de 13 ani am plecat în Madrid. Acolo mi-am continuat studiile și am absolvit Facultatea de Business Management. De ceva timp mă aflu în România, m-am mutat în București, aici lucrez într-o companie multinațională ca Sales Analyst, iar uneori mai colaborez cu anumiți designeri la prezentări de modă. Primii pași în lumea modei au început în 2014, când am fost selectat de o agenție renumită de modeling. În toți acești ani am prezentat pentru principalii designeri din Spania, având prezentări și editoriale în Madrid, Malaga și Tenerife”, a declarat tânărul pentru Cancan.ro.

Din 2015, tânărul lucrează în industria modei cu branduri bine cunoscute din Spania, România și a apărut în reviste de modă precum Vogue, Schön sau Cosmopolitan.

https://www.youtube.com/watch?v=5CCaP9mMYig

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Un oarecare

Acum 4 ani

LOOOL la mine pe scara am mai hot ca asta
Raspunde

cititor

Acum 4 ani

HA, ce e cu zdrentele alea pe el? Aaaa, eu sunt mai demodat... Stiam ca altfel arata niste haine de "mascul" ...
Raspunde

///

Acum 4 ani

Nu-i prea stralucit... De ce s-o fi intors din Spania?
Raspunde

Analist

Acum 4 ani

Trebuia sa va opriti la analist.... ca am inteles tot. Vanzari, deja nu mai are rost.
Raspunde

Isidor

Acum 4 ani

daca i s-au pus la socoteala muschii, poate, poate... fata nu-l ajuta, e de cocalar. Urat baiat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus