Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Primăria revine asupra Aleii Filozofilor: nu se mai face sens unic

Primăria revine asupra Aleii Filozofilor: nu se mai face sens unic

În urma adreselor transmise de sibieni administrației locale, reprezentanții acesteia au renunțat la a mai modifica regimul de circulație pe Aleea Filozofilor.

Reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat la sfârșitul lunii iunie faptul că intenționează să schimbe regimul de circulație pe Aleea Filosofilor, una din străzile Orașului de Jos folosită de mulți șoferi pentru a “scurta“ accesul în centrul istoric. Din stradă cu dublu sens de circulație, administrația locală intenționa să transforme Aleea Filozofilor în stradă cu sens unic, dinspre Piața Armelor către strada Morilor. Adică tocmai invers față de sensul care asigură accesul în centrul istoric. Anunțul public a generat reacții din partea sibienilor, în urma cărora administrația s-a răzgândit. “Vă comunicăm că propunerea a fost reanalizată în ședința Comisiei de circulație din data de 24 iulie 2019 și s-a stabilit menținerea sensului de circulație actual“, se arată într-o adresă transmisă de reprezentanții Primăriei sibienilor celor care au cerut menținerea actualului regim de circulație.

Propunerea Primăriei Sibiu elimină sensul dublu de circulație pe Aleea Filozofilor Propunerea Primăriei Sibiu elimină sensul dublu de circulație pe Aleea Filozofilor

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

dancp2

Acum 3 ani

mare e gradina ta si multi isteti la primarie are!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 3 ani

E bune ca au renunțat , dar unde le-a fost mintea inițial ? Cât de bine cunoșteau realitatea pe care o voiau îmbunătățită ?
Raspunde

Nelutu

Acum 3 ani

Dar sa se răzgîndească și in cazul Piata Huet , pentru a parca locatarii le este rusine ? Sau trebuie sa facem greva foamei , sau nu s-au plîns destui ? Ce lucruri mărețe vreți să faceți și vă încurcă 10 - 15 mașini ale locatarilor ?
Raspunde

...

Acum 3 ani

Mulțumesc celor care și-au făcut timp sa solicite menținerea regimului de circulație actual !
Raspunde

Nelutu

Acum 3 ani

Dupa vot, vad ca e bine sa se razgindeasca unde au unii interese , dar unde au altii nu ! Pai , sunt fara minte , sau numai cînd îmi convine mie nu sunt !!! Cine a mai vazut sa faci concert de muzica rock in curtea bisericii evanghelice , si popa ala sa taca . Acum , cred ca si el are parte de subventii, ca ti-a zugravit scoala pe banii nostrii, ca primesti liceul de arta inapoi, ca refaci biserica cu fonduri europene , dar tu sa taci si altii sa faca bani pe spatele tau , cred ca -ti meriti numele de sas . Prost . Sau cu ochelari . Cind vei vedea cît a cîstigat romănul ala barbos ,va fi prea tîrziu. Oricum , eu mai am 1 an , poate 2 voie sa conduc masina ,din cauza virstei . Nu stiu voi cît o sa mai conduceti . Sper ca atunci cind PSD se duce , sa-i urmati si voi ca sunteti la fel ca ei ! Ba mai rau !
Raspunde

Observator

Acum 3 ani

Nici unul din cei care salută decizia de a se renunta la atribuirea unui singur sens de circulație pe Aleea Filozofilor ,nu sunt părtași la ambuteiajele care se creează zilnic in trafic pe această stradă. Masini parcate pe partea stângă in sensul dinspre str.Darstelor spre str.Morilor, unii parchează chiar și pe partea dreaptă, adică pe trotuar chiar dacă există semne de circulație care interzic acest lucru,circulație în două sensuri pe o stradă relativ îngustă fata de str.Morilor cu un singur sens de circulație.Mentionez ca pe strada in discutie sunt instituții in care afluența cetățenilor este mare:spitalul TBC,biserica din curtea spitalului( cu numeroase ev.bisericesti care adună oameni și din alte judete), grădiniță, AJOFM Sibiu. Cei care sunt împotriva măsurii inițiale a celor din primarie, nu au participat la intalnirea avută cu actualul primar dna Astrid Fodor cand promitea că problema traficului pe această stradă va fi rezolvat, atât pentru fluidizarea circulatiei cât și pentru siguranța cetățenilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus