Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Motociclist rănit în centrul Sibiului, când ieșea din parcarea Casei de Cultură: transportat la spital

Motociclist rănit în centrul Sibiului, când ieșea din parcarea Casei de Cultură: transportat la spital

Un motociclist în vârstă de 30 de ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral, fiind transporat la spital, în urma unei coliziuni cu un automobil în centurl orașului. Acesta ieșea din parcarea Casei de Cultură „Ion Besoiu” fără să se asigure, potrivit poliției.

IPJ SIbiu a transmis că motociclistul, cetățean străin, a fost rănit în urma unui imipact cu un autoturism în momentul când ieșea din parcarea Casei de Cultura fără să acorde prioritate. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Piața Unirii de către un șofer în vârstă de 35 de ani.

„Rănit ușor, motociclistul a fost transportat la spital. Fără mari probleme de trafic”, au precizat reprezentnații poliției.

accident motociclist 2

La fața locului a venit și un echipaj tip C al SAJ Sibiu. „Motociclistul, cetățean german, a prezentat un traumatism cranio-cerebral acut închis și a fost transportat la UPU în stare stabilă”, au transmis medicii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3789

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

10 comentarii

Sumi

Acum 4 ani

I se întocmește dosar penal pt conducerea pe drum public a unui vehicul neînmatriculat? Are asigurare pt a-l despăgubi pe șoferul nevinovat?
Raspunde

ionel

Acum 4 ani

Bravo Șumi!
Raspunde

Iooo

Acum 4 ani

Exact ce scriam alaltaieri! Astia, cu motocicletele lor neinmatriculate (politia nu vede) se comporta prin trafic exact ca in padure.
Raspunde

adi

Acum 4 ani

Cu siguranta motocicleta e inmatriculata si are RCA, pentru a circula legal pe drumurile publice!!!
Raspunde

Noe

Acum 4 ani

Daca ar fi inmatriculata ar trebui sa aibe numerele de inmatriculare la vedere...vezi vee-un numar? Ai vazut vre-un numar la vre-o motocicleta de asta zilele acestea prin sibiu? Niste imbecili pe 2 roti!!!! Ieri la semafor pe Milea colt cu Moldoveanu, 2 imbecili di astia, ca sa nu adtepte la semafor, s-au urcat cu motoarele pe trotuar si au virat stanga pe Moldoveanu, ca sa ajunga mai repede la pensiunea de pe aceiasi strada unde probabil erau cazati. Dar din nou, politia doarme la Sibiu!!!!
Raspunde

Un oarecare

Acum 4 ani

Imbecili, e de ajuns sa vezi ultima poza, ce specimene, ce aratari. Toti avem uscaturi!
Raspunde

Lucas

Acum 4 ani

E plin de enduro neimatriculate prin oras ... unii mergeau pe malul Cibinului ...
Raspunde

Ciprian

Acum 4 ani

Participant la concursul de distrugere a naturii, Red Bull Romaniacs!
Raspunde

Trecatot

Acum 4 ani

In concluzie: au voie acesti motociclisti pe drumurile publice?!!
Raspunde

Meatty

Acum 4 ani

Pe cand se aduna militiile din localitatile imprejurimii sa combata aceste apucaturi imbecile, gen enduro sau chiar gratare... De fiecare data cand treci prin vreun sat si vine vorba de enduro, toti oamenii sunt nemultumiti, ca le strica pasunile, ca le incalca proprietatea si asa mai departe. La fel si pentru taietorii de lemne ilegal. Noi avem politie sau autoritati sa faca ceva ? Cat de greu e sa opreasca si sa legitimeze pe acesti indiviz, cel putin atat sa faca....... Sau CAMIOANELE pline cu lemne care coboara noaptea de pe Cindrel ?!?!? Sau sunt mana in mana cu acesti militieni, ca la Caracal !?.......FACETI CEVA, autoritati de carton, buni de nimic. Garda de mediu, alooooo.... inutiliii aia pentru care sa arunci asfalt in Cibin e OK... e bine la job platit de la stat ? Stati bine ? Romsilva, mafia lemnului, e linist ebaieti !? Milita la fel, baieti ?! Se sta bine acolo... loganu are motorina sa va beti cafeluta in liniste la terase ? Sau e lenea prea mare de nici nu mai plecati de-acasa, ca asa pare. Plin de putori inutile angajate la ...stat. Nu va deranjati, baieti, stati linistiti, e haos in jurul vostru dar stati linistiti, sunteti niste bibelouri scumpe voi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus