Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sibienii comandă pizza și clătite pentru livrările acasă. Cea mai mare comandă a fost de 720 de lei

Sibienii comandă pizza și clătite pentru livrările acasă. Cea mai mare comandă a fost de 720 de lei

Pizza rămâne preferata sibienilor când comandă mâncare acasă, urmată în mod surprinzător de clasicele clătite. Marțea și miercurea se fac cele mai multe comenzi iar valoarea maximă a unei comenzi a fost de peste 720 de lei.

Sibienii preferă să comande mâncarea acasă, arată un studiu recent transmis de Foodpanda. Cele mai multe comenzi sunt înregistrate la pizza, Capriciosa și Prosciuto e Funghi fiind preferatele publicului. După pizza, pe locul doi sunt clătitele.

Ora de vârf a comenzilor se învârte în jurul prânzului, mai exact orele 13:00 – 14:00. În ceea ce privește zilele cele mai aglomerate de comenzi, marțea și miercurea sunt zilele în care sibieni nu mai gătesc și preferă comenzile rapide de la restaurante care vin până acasă.

sursă: foodpanda.ro sursă: foodpanda.ro

Media unei comenzi este de aproximativ 50 de lei în Sibiu. Cea mai mare comandă înregistrată în ultimul an a fost de peste 720 lei și a inclus 25 de pizza din cinci sortimente.

Același studiu arată că cei care comandă preferă să plătească în numerar la livrare deși au posibilitatea plății cu cardul. În ultimele șase luni, numărul de comenzi efectuate au crescut cu aproximativ 17% și se estimează o creștere pentru următoarea perioadă.

Aceste date au fost analizate de Foodpanda, cea mai mare platformă online din România de comenzi pentru mâncare. În Sibiu colaborează cu 48 de restaurante care oferă o gamă variată de preparate.

sursă foto principal: foodpanda.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

4 comentarii

laura

Acum 4 ani

Comanda de 720 de lei sigur a fost pentru o firma . Marțea și miercurea sunt zilele în care sibieni nu mai gătesc (O familie nu comanda 25 de pizza.) Nota 2 pentru continutul articolului!
Raspunde

jonyjon

Acum 4 ani

Ce putere de deductie! Sunt impresionat! O inteligenta sclipitoare. Normal ca a fost pentru o firma, eventual pentru o zi de nastere. Poti sa iti dai seama si din faptul ca cele mai multe comenzi sunt in timpul saptamanii, la orele pranzului.
Raspunde

master chef

Acum 4 ani

Da, e la moda ca de ziua ta sa comanzi pt. colegi/prieteni pizza pe care ti-o livreaza la serviciu. Pizza-mancarea saracului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus