Joi,
24.09.2020
Cer Senin
Acum
13°C

Un tânăr a vrut să-i ia banii unui om al străzii, ca să-și plătească taxiul

19 August 2019 16:11

Un tânăr a vrut să-i ia banii unui om al străzii, ca să-și plătească taxiul

Câțiva sibieni au sunat la poliție sâmbătă noaptea, după ce au observat că un tânăr se certa cu un om al străzii pentru 20 de lei. Se pare că bărbatul voia să-i ia nevoiașului banii ca să-și plătească un taxi.

Totul s-a petrecut pe Calea Dumbrăvii, sâmbătă noaptea, în jurul orei 3:00. Potrivit martorilor, citați de Ziua-Online, bărbatul, agresiv, îi impunea omului străzii să îi dea suma de 20 de lei pentru a-și plăti taxiul până acasă.

Un echipaj de jandarmerie a fost solicitat de către Poliția Municipiului Sibiu, să se deplaseze la fața locului.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au depistat doi bărbați certându-se, motivul fiind că unul i-ar fi cerut celuilalt bani să-și plătească taxiul. Persoanele în cauză au fost legitimate iar starea conflictuală a fost aplanată, întrucât bărbatul căruia i s-ar fi cerut banii a relatat faptul că nu i-a oferit nicio sumă de bani celuilalt, nu i s-au furat și nici nu a fost agresat fizic sau verbal”, transmite Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Eu, sibianul

Acum 1 an

Poate ne spune mai multe taximetristul… o fi ala om al strazii, dar nici astalalt nu e departe!
Raspunde

inspectorul fantoma

Acum 1 an

Hmmm... e grav daca am inceput sa ne imprumutam de la oameni ai strazii... De fapt, asa-zisii oameni ai strazii si unii cersetori sunt plini de bani, ar putea da si cu imprumut. Aud ca celebra cersetoare Marie din zona garii ar fi murit. Despre ea se spunea ca are bani grei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus