Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Întâlnire cu cisnădienii în fața primăriei. Cum funcționează colectarea selectivă la voi în oraș?

Întâlnire cu cisnădienii în fața primăriei. Cum funcționează colectarea selectivă la voi în oraș?

După ce a colindat județul în lung și lat, Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge marți, 27 august, în Cisnădie și își propune să lămurească toate problemele oamenilor.
Vino între orele 16:00 – 20:00 în fața primăriei Cisnădie și spune-ne orice neclaritate ai legată de colectarea selectivă a deșeurilor și garantăm că vei pleca lămurit.
Taxe, pubele colorate, grafic de colectare, care se pune unde și de ce? Avem răspunsuri pe înțelesul oricui.
În plus, roboțelul Pet-Rică abia așteaptă să se joace cu copiii, pentru care are o mulțime de cadouri și surprize. Caravana ”PlăteșteCâtArunci” ajunge vara aceasta în toate localitățile din zona Sibiului unde se implementează colectarea selectivă a gunoiului. Venim cu răspunsuri clare la orice nelămurire ai legată de modul în care se strânge și reciclează gunoiul.
“Plătește pentru cât arunci“ este o inițiativă adoptată la nivel național cu scopul de a determina populația să colecteze selectiv deșeurile, astfel încât România să se încadreze în obligațiile pe care și le-a asumat în fața Uniunii Europene. În localitățile din Zona 1 a județului Sibiu, în urma implementării principiului “plătește pentru cât arunci“, taxa de salubritate pe care o plătește fiecare gospodărie se transformă în abonament.
O campanie Soma SA și ADI Eco Sibiu, cu sprijinul Primăriei Cisnădie.
În următoarele săptămâni caravana ”PlăteșteCâtArunci” va ajunge garantat în toate localitățile din zona Sibiului unde colectarea gunoiului se face selectiv. Urmărește-ne și află când sosim în vecinătatea ta!.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

georgica

Acum 2 ani

cat-ui distantza dintre arhitectilor si primarie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus