Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Un sibian a provocat un accident mortal la Hunedoara

Un sibian a provocat un accident mortal la Hunedoara

Un bărbat de 70 de ani din Sibiu a murit după ce a provocat un accident grav pe DN7, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, accidentul s-a petrecut ieri după-masa, pe DN7, pe raza localității Câmpuri Surduc. Bărbatul ar fi intrat cu mașina pe contrasens și a acroșat un autoturism care circula regulamentar.

„Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat în vârstă de 70 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personală, din direcţia Arad spre Deva, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un alt autoturism ce se deplasa regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, de cetăţenie germană. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto care a pătruns pe contrasens şi rănirea a altor trei persoane, doi adulţi şi un minor in vârstă de 4 ani, în calitate de pasageri din autoturismul condus de şoferul vinovat”, transmite IPJ Hunedoara.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

 

Sursa: news.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 8270

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus