Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Pieton rănit grav, după ce a fost lovit de un scuter condus de un copil de 12 ani

Pieton rănit grav, după ce a fost lovit de un scuter condus de un copil de 12 ani

Un bărbat din Turnu Roșu a fost rănit grav, după ce un copil de 12 ani l-a accidentat în timp ce conducea un scuter. Din primele informații, pietonul este inconștient.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

SAJ SIBIU a trimis două echipaje, unul de tip C2 și unul de tip B, pentru a-i acorda asistența medicală pietonului de 62 de ani. Din primele informații, se pare că pietonul este în stare de inconstiență, relatează Genu Scridon, din partea Serviciului de Ambulanță al Județului Sibiu. Bărbatul a fost resuscitat întâi de echipajul de la Tălmaciu, manevrele fiind preluate de echipajul tip C de la Sibiu. A fost resuscitat cu succes și transportat la UPU Sibiu.

Potrivit sursei citate, pietonul prezintă o fractură de tibie și peroneu, traumatism toracic și traumatism cranian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Citizen Citizen

Acum 4 ani

Copilul conduce de multa vreme o motocicleta mare rosie. Si în seara respectiva tot cu motocicleta era. Sunt martori. Scuterul a fost adus in locul motorului sa fie mai evident ca nu avea viteza. Dar in Romania banii vorbesc. Politia... M- -e. Noua nu lor. Voi aveti o stire, banala poate , dar nu adevarata decît în parte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus