Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Cele mai ieftine destinații de city break în luna septembrie: Paris, Viena sau Berlin

Cele mai ieftine destinații de city break în luna septembrie: Paris, Viena sau Berlin

Se apropie vertiginos toamna, dar luna septembrie se anunță călduroasă. Printre cele mai ieftine destinații de city break în această perioadă sunt Paris, Marsilia, Viena și Berlin, potrivit agenției de turism eSky. Biletele de avion încep de la prețuri de 39 de euro dus-întors, spre Viena, și pot ajunge la 87 de euro pentru Ammam, capitala Iordaniei, scrie Profit.ro.

Un bilet dus-întors la Viena constă de la 35 de euro, unul către Paris este 140 de euro, iar o noapte de cazare pentru două persoane este de la 39 de euro. Prețul unui bilet pentru adulți la Disneyland începe de la 67,73 de euro, iar pentru copii de la 61,68 de euro. Către Marsilia, un zbor începe de la 61 de euro, iar cazarea pe noapte pentru două persoane începe de la 39 de euro.

Berlin-_The_Norman_Foster_redesigned_German_Bundestag_-_3833

Pentru Atena, prețurile biletelor din septembrie încep de la 77 de euro dus-întors. "Pentru iubitorii de mare există Grecia, alegerea preferată a românilor atunci când vine vorba de vacanța de vară. Iar dacă alegeți peninsula Halkidiki sau insula Thassos, o excursie cu mașina este o opțiune bună. Cazarea în această perioadă începe cu prețuri de la 35 euro pe cameră pentru două persoane în Halkidiki și de la 31 euro pe cameră pentru două persoane în Thassos”, spun experții eSky.

grecia unde merg sibienii in concediu

Pentru Amman, un zbor dus-întors începe de la 87 de euro, iar o noapte de cazare pentru două persoane costă de la 22 de euro. ”Amman, capitala Iordaniei, denumită în antichitate Philadelphia, a fost construită pe șapte coline. Astăzi, Amman este un oraș modern și relativ tânăr, în care este foarte ușor să ne bucurăm de experiența Orientului Mijlociu, vizitând și experimentând, de exemplu, Al Pasha Hammam”, precizează reprezentanții eSky.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

Lori Bunea

Acum 4 ani

Ieftiniturile sunt pentru vinituri, sibienii adevarati sunt prea mandri sa circule low cost!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus