Marţi,
11.08.2020
Ceata
Acum
15°C

Cum vede noul prefect al Sibiului viitorul spital județean?

02 Septembrie 2019 13:25

Cum vede noul prefect al Sibiului viitorul spital județean?

Noul prefect al județului Sibiu, Maria Minea, a explicat zilele trecute cum vede viitorul spital județean al Sibiului și cât de mult se va implica pentru susținerea proiectului.

”Evident că noul spital va reprezenta o prioritate a mandatului meu. Condițiile în care se desfășoară actul medical în clădirea în care funcționează Spitalul județean sunt improprii, în sensul în care – cel puțin eu așa am informații, circuitele necesare unei asemenea structuri nu sunt conform standardelor care sunt cuprinse în actele normative care reglementează această situație. Am înțeles că, clădirea spitalului este afectată într-un procent important de igrasie și evident că asta presupune ca, clădirea respectivă să suporte niște lucrări de reabilitare complexe, sau cea mai bună variantă, construirea unui spital județean care să corespundă standardelor de funcționare după legea care este în vigoare și care să ne aducă nouă, cetățenilor județului Sibiu, servicii de calitate la standarde europene. Am înțeles că au fost discuții între Instituția Prefectului și Consiliul Județean din care a reieșit că amplasamentul a fost stabilit de Consiliul Județean, deci propunerea dânșilor a fost luată în considerare. Cred că este o variantă bună, este alegerea cea mai bună. La această dată demersurile sunt în fază de întocmire a studiului de fezabilitate. Atâta știu până la ora aceasta. Vă asigur că tot ceea ce pot să fac din funcția pe care o ocup o să fac”, a declarat prefectul Maria Minea într-o conferință de presă.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus