Duminică,
17.01.2021
Innorat
Acum
-8°C

Andreea Esca s-a apucat să strângă gunoaiele din Porumbacu de Sus. ”Voi cât strângeți într-o oră?”

Andreea Esca s-a apucat să strângă gunoaiele din Porumbacu de Sus. ”Voi cât strângeți într-o oră?”

Andreea Esca, cunoscuta prezentatoare de televiziune, i-a provocat pe sibienii din Porumbacu, pe turiști și proprietarii de pensiuni să strângă gunoaiele de pe albia râului. ”Dragi porumbăceni cu pagina de Facebook ( adică toți

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Laura Rebegel

Acum 1 an

Nu cred ca sibienii nostri au aruncat vreodata un pet sau muc de tigara. Cu siguranta, erau din alte judete si straini. Sa nu uitam apropierea de judetul Brasov, deci e clar cine e vinovat!
Raspunde

Ciuciu

Acum 1 an

"Andreea Esca, cunoscuta prezentatoare de televiziune, i-a provocat pe sibienii din Porumbacu, pe turiști,,,,," Sigur, sigur sa vina sasii, sa vina turisti sa faca curatenie, jegurilor
Raspunde

Lilu

Acum 1 an

Peștele de la cap se-nouțe.... Primarul ce face? A pus coșuri de gunoi?
Raspunde

Deutsche Welle

Acum 1 an

Esca este priceputa ! Bravo - ar trebui sa apara mai des pe Valea Porumbacului ! :)
Raspunde

Andreea Pubelesca

Acum 1 an

Sa stranga gunoaiele si prin Bucuresti.... ca atarna pungile degunoi prin copaci, aruncate de bucuresteni, pe geam. DIn pungile alea mananca ciorile, pisicile si alte animale.... nu trebuia sa vina pana la Sibiu sa adune niste gunoaie... dar de... e propaganda de facut, sa ne arate si pe noi ca pe ei. E gunoi si la noi, e treaba de facut dar.... asta seamana a manarie. De o vreme suntem tot atacati de mandruta, ba de esca.... sa ne faca sa parem mai imputiti ca alte locuri. Ceva pare ciudat... Apropos... de cand s-au mutat multi sudisti prin Sibiu, numarul gunoaielor s-a inmultit exponential. Cum explicati chestia asta ?
Raspunde

///

Acum 1 an

Esca si Mandruta, doi viitori pensionari ai PROteveului...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus