Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Cea mai amplă plimbare cu animalul de companie din Sibiu se lasă cu premii

Cea mai amplă plimbare cu animalul de companie din Sibiu se lasă cu premii

Evenimentul „Cea Mai Amplă Plimbare cu Animalul de Companie” din Sibiu va avea loc și anul acesta, primul eveniment fiind un real succes. Este vorba despre o plimbare lejeră în Parcul Sub Arini care are scopul de a îmbunătăți calitatea vieții proprietarilor de animale de companie prin impulsionarea acestora de a ieși la plimbare.

Cea mai amplă plimbare cu animalul de companie din Sibiu are loc în data de 28 septembrie în Parcul Sub Arini. Întâlnirea este la Cupola din Parc la ora 16:00 în ziua de sâmbătă. Proiectul are două variante pentru a încuraja proprietarii de animale de companie de a ieși la plimbări alături de prietenul patruped.

Evenimentul se află la a doua ediție, anul trecut „Cea Mai Amplă Plimbare cu Animalul de Companie” a fost declarată un succes în ciuda vremii mohorâte. Este recomandat să se facă fotografii împreună cu animalul de companie în timpul plimbării și să se publice pe rețele de socializare cu hastag-ul #WorldsLargestPetWalk #PetPartners sau pe pagina evenimentului cu hastag-ul #LaPlimbarecuAllanTheGoldenTherapyDog.

sursa: Asociația Incluziv - Câini De Terapie Sibiu sursa: Asociația Incluziv - Câini De Terapie Sibiu

După plimbarea cu patrupezii participanți vor fi recompensați cu cadouri de la Husse. Nu există o taxă pentru participarea la eveniment dar participanții sunt invitați să doneze, mai multe detalii aici. Dacă se donează 50 de dolari vei primi o bandană pentru animalul de companie iar dacă se donează mai mult vrei primi și un tricou care să comemoreze evenimentul.

Proiectul este susținut de Pet Parteners, cea mai mare organizație care activează în domeniul terapiei asistate de animale, în colaborare cu Asociația Incluziv - Câini De Terapie Sibiu  şi Allan - The Golden Therapy Dog.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus