Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Al doilea om în stat, între membru ALDE și pion al PSD

Al doilea om în stat, între membru ALDE și pion al PSD

Comunicat de presă

Personajul pe care l-am urmărit azi în plenul Senatului, alesul care reprezintă un produs al traseismului politic și al Serviciilor, a reușit să ofere un exemplu de lipsă a demnității, a responsabilității și a cuvântului politic.

Acum, cred că fotoliul de președinte al Senatului nu mai reprezintă o demnitate, ci o rușine care ne pune mari semne de întrebare tuturor. Un politician de vârsta domnului Teodor Meleșcanu a reușit, iată, să ofere un contra-exemplu tuturor tinerilor care îndrăznesc să își ofere energia pentru o viziune sănătoasă și prosperă.

Existând posibilitatea ca acest om să conducă vreodată România, mă întreb interesele cui le va servi și cum va fi reprezentată țara noastră de un om care transformă apartenența politică într-un PFA.

Condamn acțiunile domnului Meleșcanu în numele organizației sibiene, cu rugămintea de a nu mai declara că este membru ALDE, întrucât astăzi a reușit să creeze o lovitură negativă de imagine acelor care promovam valorile liberale, in cadru acestui partid.

Presedinte ALDE Sibiu,

Ovidiu Gheorghe Tocaciu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

alde4la100

Acum 4 ani

voi cei de la alde cititi caragiale? identitate perfecta
Raspunde

Canaris

Acum 4 ani

Ghita, draga .....Asteptam sa ii dati afara pe toti tradatorii astia...Sau o sa dispareti cu totii..
Raspunde

alde4la100

Acum 4 ani

https://www.stiripesurse.ro/fractura-uria-a-in-alde-prima-filiala-jude-eana-care-se-dezice-de-calin-popescu-tariceanu-i-ii-sus_1382434.html ce ne facem sefu ??? ramanem fara ciolan ? sunteti si la guvernare si in opozitie? PROFITORILOR!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus