Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

VIDEO-Accident pe autostradă, la Săliște, suprins de camerele video

VIDEO-Accident pe autostradă, la Săliște, suprins de camerele video

Un accident de circulație a avut loc marți după-masă pe autostrada Sibiu-Sebeș, evenimentul fiind surprins de camerele de filmat ale Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

În imagini se poate observa cum șoferul unui microbuz schimbă banda de mers fără să se asigure și lovește o mașină care circula regulamentar. În urma imapctului ambele mașini lovesc puternic zona mediană.

Din primele informații se pare că în urma accidentului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Video: C.I.C. Săliște

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

bing

Acum 4 ani

avertizarea in unghiul mort sa devina obligatorie pt toate masinile noi fabricate....si controale la sange pt harburi sa iasa mai repede din circulatie ( si pt soferi harb...bineanteles )
Raspunde

Cosmin

Acum 4 ani

Părerea e ca șoferul autoutilitarei vb/stătea atent la telefon, fără sa își dea cu seama ca părăsește banda de circulație,cand a făcut-o a reacționat tare rău
Raspunde

Aurelian

Acum 4 ani

Iata ca nu lipsa autostrazilor este cauza accidentelor rutiere din MELTENICA (citeste "românia"), ci LIPSA EDUCAȚIEI MELTEANULUI (citeste "românului").
Raspunde

Aurelian

Acum 4 ani

Auzeam anii trecuți clișeul stupid: LIPSA AUTOSTRAZILOR este cauza accidentelor. Eu mă tem că odată cu punerea în funcțiune a mai multor tronsoane de autostradă, va genera mult mai multe accidente, deoarece BERBECUL PARVENIT ȘI NEEDUCAT (citeste "cetățeanul român") nu are cultura civică, nu are educație elementară si evident, nu are o educație rutieră adecvată epocii in care trăim. Cine a călătorit în Occident, va intelege foarte bine ce doresc sa afirm. Pe țăranul român, îmbogățit peste noapte si urcat din căruță in autoturism tot peste noapte, nu-l mai poti instrui si nici civiliza. Prostia e incurabilă.
Raspunde

esti meltea si mai si semnalizezi

Acum 4 ani

Ia zi mai berbec parvenit si needucat, ce se intampla daca nu erau pe autostrada si din fata circula un autotren, a se citi TIR? Nu a zis nimeni ca daca vom avea autostrazi nu vor mai fi accidente, iti amintesc meltene ca in cele 9 luni in care a fost inchisa autostrada pe portiunea Sibiu-Miercurea Sibiului, pe drumul national au murit mai berbecule, 9 oameni. Ia vezi acum de cand s-a deschis autostrada, pe aceeasi portiune, cati au muri? Iti zic eu maltene, a se citi "tu", niciunul. E nasol cand face prostul pe desteptul.... a se citi tot "tu"
Raspunde

2cents

Acum 4 ani

Mda avem destui soferi cu carnet luat pe branza si carnati dar asta nu face ca problema lipsei autostrazilor sa fie luata in ras. Cei de mai sus care desfiinteaza cu atata usurinta "cliseul". Nici macar nu e un cliseu, doar pare a fi unul prin faptul ca nu se face nimic in acea directie si se tot repeta inutil. Concluzia mea la comentariile de mai sus este ca oameni care gandesc la fel cu voi ne tin de atata timp fara autostrazi si cata vreme sunteti atat de multi nu avem nici o sansa
Raspunde

Gandilaceea

Acum 4 ani

Daca nu erau pe autostrada situatia ar fi fost mult mai grava, aia e clar. Sper sa si repare cineva autostrazile astea, pentru ca sunt multi parapeti nereparati ! Mai bine ar pune o taxa, ca in toate tarile si sa le repare cu banii stransi, decat sa ajungem incet incet sa arate ca in afghanistan, daca nu sunt reaprate... La noi, autostrazile sunt destul de golase si prost intretitune... odata ce iesiti din tara, veti gasi benzinarii din 10-20 in 20 km, la noi.... mergi de la Nadlac pana la Sibiu si gasesti aprox 2 parcari si 2 benzinarii, care sunt facute din containare... ca in lumea a 3-a. Ca nu exista autoritati care sa se ocupe si de treburile astea, sa faciliteze constructia unor asemenea locuri, cumva. Mai bine stau la birou si cer spagi, eventual cand vine de exemplu Petrom, Mol sau orice lant de benzinarii, percep spagi.... iar aia nu le dau cat vor si nu se face nimic.. Ca altfel nu imi explic cum in Croatia, Serbia sau Ungaria ai parcari si benzinarii la 20 km distanta, iar la noi... ca in pusta siberiana...nimic..!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus