Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Lucrările la stadion avansează. Antrenorul FC Hermannstadt: „Trebuie să înțelegem că nu e o joacă”

Lucrările la stadion avansează. Antrenorul FC Hermannstadt: „Trebuie să înțelegem că nu e o joacă”

Costel Enache, antrenorul FC Hermannstadt, a vorbit astăzi despre lucrările la Stadionul Municipal Sibiu și speranța ca echipa sa să joace cât mai curând acasă. Antrenorul spune că cel mai probabil la finalul lunii octombrie, fanii își vor putea susține echipa favorită direct din Sibiu.

Cu toate că vremea s-a stricat, antrenorul FC Hermannstadt păstrează speranța că echipa sa se va întoarce acasă, de la Tg. Mureș, foarte curând. Costel Enache explică faptul că lucrarea este una de amploare, dar că toată lumea își pune energia în acest proiect important pentru fotbalul sibian.

„Era inevitabilă stricarea vremii. Chiar a fost o perioadă norocoasă, pentru că s-a putut lucra. Din ce știu eu, lucrările continuă și sunt în grafic, doar că vorbim de o lucrare de amploare și pot să apară mereu probleme. Am înțeles că toată lumea e super conectată și pune în lucru toată energia. Trebuie să înțelegem cu toții că nu e chiar o joacă. Sperăm că pe final de octombrie sau început de noiembrie să revenim acasă pentru că e bine să avem identitatea noastră și casa noastră. „Nicăieri nu-i ca acasă” e o vorbă pe care noi chiar o simțim în acest moment”, spune antrenorul.
Cât despre modul în care pregătirile și meciurile jucate în mod constant în deplasare, Enache spune că sportivii săi sunt obișnuiți cu asta și că orașul adoptiv e un înlocuitor bun. „Suntem pregătiți mental pentru lucrul acesta, dar ne dorim să ajungem cât mai rapid acasă. Spun asta fără a căuta o scuză pentru ceea ce facem noi în teren, ne adaptăm bine la Tg. Mureș. Nu e chiar acasă, dar e o viză de flotant bună”, mai spune acesta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3692

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus