Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
25°C

Trenul de la CibinFest: „E mai mult pentru copii”

Trenul de la CibinFest: „E mai mult pentru copii”

CibinFest va încheia serile de petreceri bavareze sâmbătă, 28 septembrie cu trupa Spatzen 2000. În jurul cortul de „Oktoberfest” au fost amplasate mai multe căsuțe cu mâncare, must și obiecte vestimentare. De asemenea, au fost amenajate mai multe zone de distracție pentru copii și un trenuleț care plimbă oamenii prin zona centrului istoric.

Trenul special amenajat în Piața Mare organizează între 15 și 20 de ture, în funcție de cere, pe un traseu prestabilit. Din Piața Mare, pornește spre strada Gheorghe Lazăr, strada Cetății și pe bulevardul Nicolae Bălcescu înapoi spre cortul CibinFest. Prețul unui bilet este de 10 lei pentru persoană, iar copii nu beneficiază de reduceri.

„Nu e prea turistic, e mai mult pentru copii. Fiului meu îi plac trenurile și este foarte entuziasmat de această cursă”, spune mama unui băiețel care se agita pe scaun de bucurie.
Trenul poate fi o metodă ușoară de a traversa orașul rapid și de a vedea câteva puncte turistice, precum cea mai frumoasă stradă din Sibiu. „Vrem să vizităm orașul mai repede. Este ideal pentru copiii care au obosit de la mers și se tot plâng. Sperăm să vedem ceva interesant”, explică un grup de turiști aflați în tren.

tren-cibinfest (1)

Conductorul sunt că nu au fost foarte multe persoane interesate de plimbarea cu trenulețul în acest an. Cu toate acestea, copiii sunt mereu veseli și entuziasmați când văd trenul, în general ei sunt clienții fideli ai acestui mijloc de transport prin centrul istoric.

CibinFest se va încheia sâmbătă, 28 septembrie pe ritmurile trupei Spatzen 2000. Mesele sunt ocupate în proporție de 90%, iar organizatorii se așteaptă la un weekend demn de un Oktoberfest. Mai multe detalii puteți găsi aici.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

2 comentarii

Jacobus Hentmanisse

Acum 2 ani

Normal ca nu sunt entuziasmati cand vad numere de BV
Raspunde

Eu sibianul de 54 de ani

Acum 2 ani

10 lei pentru un drum care durează aprox. 15 minute pe jos????!!!! E enorm de scump. Trebuie să fii puțin dus să dai atâția bani pentru o plimbare cu o banală remorcă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus