Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
7°C

Dacă ați văzut această femeie sunați de urgență la 112

Dacă ați văzut această femeie sunați de urgență la 112

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o femeie în vârstă de 28 de ani care a plecat voluntar de la domiciliu său din localitatea Păuca, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea femeii sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 3 octombrie a.c., un bărbat a sesizat în scris Poliția Orașului Ocna Sibiului despre faptul că soția sa, Macra Georgeta - Simona, a plecat în data de 2 octombrie, în jurul orei 1500, voluntar de la domiciliul său din Păuca, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Macra Georgeta - Simona are 28 de ani și următoarele semnalmente: înălțime 155 cm, corpolentă, păr lung, fir drept, culoare negru roşcat, faţă ovală, ten creol, ochi căprui.

La data plecării, purta o vestă de culoare verde deschis, tricou de culoare albastră, pantaloni de culoare albastră, pantofi tip sport de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus