Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Jurnalul de Șantier al Băii Populare Sibiu

Jurnalul de Șantier al Băii Populare Sibiu

Lucrările de reabilitare a clădirii Băii Populare sunt în curs. Pentru a informa în permanență clienții Băii Populare despre stadiul acestora, conducerea Serviciului Public de Administrare a Băii Populare a creat o secțiune pe site-ul propriu – https://baiapopulara.sibiu.ro/index.php/ro– intitulată Jurnal de șantier.

“Baia Populară este o locație foarte îndrăgită de sibieni și mulți așteaptă cu nerăbdare redeschiderea Băii, după terminarea lucrărilor ample de reabilitare și modernizare. De aceea, apreciez foarte mult inițiativa conducerii Serviciului Public de Administrare a Băii Populare de a publica în timp real stadiul lucrărilor pentru transparență și pentru o mai bună informare a celor interesați” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

În secțiunea Jurnal de Șantier sunt afișate lunar lucrările principale realizate de constructor, pe înțelesul cetățeanului, împreună cu fotografii din timpul lucrărilor.

Termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare a clădirii Băii Populare este 31 martie 2020.

baia populara reparatii baia populara santier 18.10.2019-10 baia populara santier 18.10.2019-12 baia populara santier 18.10.2019-15 baia populara

.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

tanti marioara

Acum 4 ani

Inseamna ca anul viitor pe vremea asta ne vom relaxa la bazinul Baii Neptun. Sper sa fie preturi acceptabile si clientii obisnuiti, nu fitosi ca prin alte parti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus