Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
3°C

O firmă din Sibiu va construi un parc eolian în județul Constanța

O firmă din Sibiu va construi un parc eolian în județul Constanța

O firmă din Sibiu va construi un parc eolian în Constanța. Aceasta a obținut avizul de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului. În ultimii ani firma a declarat datorii de peste 4 milioane de lei, iar ultima cirfă de afaceri declarată este din anul 2013 - 74.184 lei.

Parcul eolian va fi construit în Pecineaga. Wep Technology Investment SRL este titularul Planului Urbanistic Zonal „Construire parc eolian, CEE Pecineaga II – 48 MW, stație de transformare proprie, platforme, drumuri de acces, rețea cabluri electrice de interconectare”. Compania a anunțat că în urma parcurgerii etapei de încadrare din ședința Comitetului Special din data de 22 octombrie 2019 s-a luat decizia supunerii procedurii de adoptare cu aviz de mediu, scrie Ziua de Constanța.

Wep Technology Investment SRL a fost înființată în anul 2013, are sediul în municipiul Sibiu, iar obiectul său de activitate este producția de energie electrică. În 2017 firma a declarat un profit de 173 de lei, iar în 2018 - zero. Din 2013 datoriile companiei sunt de peste 4 milioane de lei în fiecare an. Siuația financiară mai arată că firma nu are niciun salariat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 3 ani

Daca vreti sa le urati succes: Municipiul Sibiu, Str. CONSTANTIN NOICA, Nr. 34, APARTAMENT ETAJ 1, Județ Sibiu. Ati inteles ironia?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus