Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Noi măsuri de securitate pentru utilizatorii WhatsApp: Autentificare cu amprentă

Noi măsuri de securitate pentru utilizatorii WhatsApp: Autentificare cu amprentă

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, a introdus autentificarea cu amprenta pe dispozitivele pe care rulează sistemul de operare Android, potrivit Mediafax.  

Pentru utilizatorii de iPhone, această caracteristică este disponibilă din luna februarie. Utilizatorii dispozitivelor Apple compatibile pot debloca aplicația prin intermediul funcției Face ID, de recunoaștere facială.

Cei care vor activa noua funcție vor trebui să se autentifice cu amprenta pentru a putea folosi aplicația. Potrivit WhatsApp, utilizatorii vor putea răspunde la apelurile telefonice chiar și atunci când aplicația este blocată.

Noua funcție poate fi activată urmând calea: Settings/Account/Privacy/Fingerprint lock sau în limba română, Setări/Cont/Confidențialitate/Deblocare cu amprenta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus