Marţi,
31.01.2023
Ninsoare
Acum
-2°C

Samsung a integrat criptomoneda sibiană Elrond în portofelul său virtual

Samsung a integrat criptomoneda sibiană Elrond în portofelul său virtual

Utilizatorii Samsung vor putea folosi prin intermediul portofelului lor virtual criptomoneda creată în Sibiu, Elrond, pentru achiziționarea de aplicații mobile sau alte tranzacții. Compania a anunțat că a integrat-o în sistemul său blockchain.

Cele două părți, Elrond și Samsung, au decis de comun acord ca ERD - denumirea prescurtată a criptomonedei sibiene - să fie introdusă în ecosistemul blockchain, scrie The Block, publicație în domeniu digital.

Astfel, utilizatorii Samsung vor putea să aibă acces la criptomonedă și la aplicațiile descentralizate construite pe rețeaua Elrond, în timp ce Elrond va putea la rândul său să ajungă la consumatorii globali ai Samsung care utilizează această criptomonedă sau vor intenționa s-o utilizeze. În prezent, valoarea unui ERD este de 0,001774 dolari, mai scrie sursa.

https://youtu.be/vgI1DbH1gFc

The Block precizează că Elrond nu a oferit detalii despre aplicațiile descentralizate pentru care vor putea fi folosite criptomonedele companiei, însă a menționat că va fi vorba despre aplicații de uz larg și care vor fi anunțate, respectiv disponibile, prin intermediul magazinului Samsung.

Fondatorii Elrond spun că se concentrează pe performanță și utilitate în dezvoltarea platformei blockchain.

Din managementul Elrond fac parte nume cunoscute din industria de IT din România, precum Lucian Todea (COO Elrond / Founder & CEO ITNT), Beniamin Mincu (CEO și Fondator Elrond) și Lucian Mincu (CIO Elrond / co-fondator al Metachain Capital și al ICO Market Data).

Anterior, compania IT Elrond a anunțat colaborarea cu liderul de plăți online din România NETOPIA și nou parteneriat cu Laboratorul de Cercetare Sisteme Distribuite (DSRL) din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca pentru plățile viitorului.

Portofelul virtual al Samsung suportă și alte criptomonede cunoscute, printre care Bitcoin (BTC), Ether (ETH) și Aergo. Recent, Samsung a adăugat și posibilitatea de utilizare pentru TRON, pentru a permite dezvoltatorilor să construiască aplicații pe rețeaua acesteia și să ofere utilizatorilor acces la aplicații.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus