Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Dacă vedeți această fată, sunați de urgență la 112

Dacă vedeți această fată, sunați de urgență la 112

O fată de 15 ani a dispărut ieri după-amiază de acasă, din Cristian, iar acum este de negăsit. Cei care știu informații despre ea sunt rugați să sune la 112.  

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani, din județul Sibiu, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La data de 7 noiembrie, o adolescentă în vârstă de 17 ani a sesizat în scris Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 6 noiembrie a.c., între orele 15,00 – 19,00, sora sa,  CĂLDĂRAR CAMELIA, în vârstă de 15 de ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Cristian, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

WhatsApp Image 2019-11-07 at 9.02.43 PM (1)

Semnalmente : înăltime 1,65 m, greutate 45 kg, ochi căprui, păr negru, fir drept, scurt, faţă ovală, ten măsliniu, constituție atletică.

Obiecte de îmbrăcăminte:  geacă de culoare maro, pantaloni de culoare închisă.

Semne particulare: nu se cunosc.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus