Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
1°C

Teatrul Gong anunță anularea spectacolului și atelierului Baja Buf

Teatrul Gong anunță anularea spectacolului și atelierului Baja Buf

Reprezentații Teatrului Gong anunță că spectacolul și atelierul Baja Buf programat sâmbătă, în cadrul Festivalul Tânăr de la Sibiu a fost anulat. Decizia vine „din motive independente de voința” lor.

Cei care au cumpărat biletele on-line vor primi banii prin ramburs în cont. Cei care au achiziționat biletele de la agenția de teatru își pot recupera banii până la sfârșitul lunii noiembrie, mai spun organizatorii. Biletele nu vor putea fi folosite pentru alte evenimente.

Festivalul Tânăr de la Sibiu continuă seria evenimentelor dedicate copiilor și adolescenților. Programul integral poate fi consultat aici.

Vă reamintim că duminică, 10 noiembrie Teatrul Gong va găzdui un concert The Motans începând cu ora 20:00, în Sala Etaj a Teatrului Gong. Proiectul The Motans a început în 2016, debutând cu “Versus”, o piesă ce a cucerit inimile publicului chiar de la prima ascultare. Lansări recente precum “Maraton” și “Invitat”’ au cucerit publicul românesc, cea de-a doua piesă intrând rapid în top 10 radio chart. Ultimele colaborări, Delia feat. The Motans – “Rămâi” și The Motans feat. Irina Rimes - “POEM” se bucură de un succes, reușind să ocupe primele două locuri în YouTube trendingș, în prima săptămână de la lansare. „Sound-ul unic și profunzimea versurilor acestei trupe contribuie la promovarea diversității artelor performative ca misiune a Festivalului Tânăr de la Sibiu pentru a aduce oamenii mai aproape, uniți prin emoție și povești”, transmit organizatorii Festivalului Tânăr de la Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus