Duminică,
24.01.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Un depozit din Gura Râului nu poate justifica, în fața Poliției, lemn de 11.000 de lei

Un depozit din Gura Râului nu poate justifica, în fața Poliției, lemn de 11.000 de lei

Polițiștii sibieni anunță că au descoperit documente necorespunzăoare la un depozit de material lemnos din Gura Râului.

În perioada 18 – 20 noiembrie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Sibiu au desfășurat o acțiune de control al activității desfășurate într-un depozit de material lemnos din Gura Râului.

”Cu această ocazie, în urma verificărilor efectuate s-au constatat inadvertențe în documentele societății în sensul că, pe de o parte, stocul scriptic de material lemnos era diferit de stocul faptic existent, iar, pe de altă parte, unele avize de transport erau completate necorespunzător”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, într-un comunicat de presă remis vineri.
Astfel, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.000 de lei.

Totodată, a fost confiscată valoric cantitatea de 17,1 mc de cherestea esență rășinoasă, în valoare de 11.000 de lei, respectiv 3,52 mc lemn rotund specia molid, în valoare de 725 de lei.

Foto: Arhivă

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Captain Obvious

Acum 1 an

uau. Lemne furate din padure de oameni din Gura Raului,Sadu,Rasinari .....si alte sate. Maine poimaine ne pomenim ca averile si casele ridicate plus alte magarii sunt din banii de pe lemne. Toti taie padurile de parca sunt proprietari prin prisma faptului ca sunt vecini cu padurea. Maine ma duc sa tai salciile de pe Cibin ca ma deranjeaza.
Raspunde

vasile

Acum 1 an

Din pacate cam putin.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus