Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Victor Costache, ministrul sănătății, a votat apoi a plecat la spital, să opereze

Victor Costache, ministrul sănătății, a votat apoi a plecat la spital, să opereze

Ministrul Sănătății a votat în această dimineață la Cisnădioara. Victor Costache a ajuns la secția de votare în jurul orei 10:40, însoțit de fiul său. După vot, chirurgul a pornit spre spital, pentru a se ocupa de pacienți.

Chirurgul sibian a spus că a votat nu doar pentru o Românie normală, dar și pentru a putea reuși să schimbe ceva în sistemul sanitar.„Am votat pentru o Românie normală, pare atât de simplu, dar nu este deloc așa. În special am votat pentru dorința de a avea susținerea să aducem o normalitate și în sistemul sanitar care suferă atât de mult”, a declarat Victor Costache, pentru Turnul Sfatului.

Victor Costache a plecat de la secția de votare direct la spital, acolo unde se ocupă în continuare de pacienții săi. Chirurgul spune că deși a preluat funcția de ministru al sănătății, weekend-urile și le petrece la Sibiu, în spital.

„Sunt într-adevăr ministrul sănătății, dar sunt în continuare și chirurg în singurul centru de boli cardio-vasculare din regiune și evident nu ne abandonăm pacienții. Activitatea medicală continuă vinerea după program și sâmbăta toată ziua. După cum vedeți, acum mă duc la spital”, a spus medicul sibian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

pacientul englez

Acum 4 ani

De unde stie dl. Costache cat sufera sistemul sanitar daca dlui a lucrat intr-o clinica privata unde opera pe bani grei?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

scepticul

Acum 4 ani

Degeaba ati dat dislike, asta e adevarul. Opera pe bani grei. habar n-are cu ce se confrunta sistemul sanitar in Romania. Sasu si-a adunat lingaii in jurul lui mai ceva ca Basescu in vemea lui...
Raspunde

Anonimus

Acum 4 ani

Cum s-o fi cocoțat individul ăsta in fruntea ministerului ( întrebarea pertinentă ar fi cine, nu cum). Cum sa te duci sa te opereze unul care a2a zi o întinde la Buc.?! Halal Romanie Normală, sa l iei pe unde de la privat care fără bani grei nu se uita la tine, si sa l pui Ministrul Sănătății?! Prietenii stiu de ce...
Raspunde

Dora

Acum 4 ani

Pe roman nu il multumesti cu nimic, apropo la comentariile anterioare... trist! Felicitari d.nu doctor. Never give up, noi va sustinem.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

pacient amarat

Acum 4 ani

Nu stii a operat pro bono sau pe mii de euro ca de obicei?
Raspunde

Huooopropaganda

Acum 4 ani

Dă-te d-ra... cât de hapsân să fi. Vezi mă de minister că nu ești tu buricu spitalului și fără tine se termină chirurgia vasculară. El defapt, nu doarme niciodată , noaptea participă la conferințe internaționale în emisfera vestică și scrie articole și tratate în revistele de specialitate. Uneori la cât de ocupat e, uită să meargă și la wc.
Raspunde

cetateanul neturmentat

Acum 4 ani

Da, dupa modelul Johannis: week-endurile le va petrece la Sibiu, la spital... Numai oameni devotati profesiei. Daca sunteti asa devotat profesiei de ce v-a trebuit functie?
Raspunde

Marioara

Acum 4 ani

Dle Ministru, am incredera ca doriti sa schimbati ceva. Doar daca veti fi lasat. Ati facut un rezidentiat in strainatate . Va rog sa schimbati soarta rezidentilor din Romania care sunt la mana profesorilor egoisti, paranoici, invidiosi. Le-au fost lasate toate parghiile sa angajeze in spitale, sa dea doctorate pe stiti ce, sa-si bata joc de rezidenti care sunt tinuti doar sa faca treburi de asistent. Cei care au facut un stagiu in afara sunt primiti cu si mai mare ostilitate. Cand se termina cu aceste doctorate? Spitalele universitare sunt pline de incompetenti cu doctorate. Profii doar vin si vad 2 pacienti si fug in privat. Pentru ce iau salariu de profesor daca nu au rezultate cu rezidentii Se va vedea dezastrul in viitor. Cei care se intereseaza cat de cat sunt marginalizati. Mai ales cei care au facut stagii in alte tari. Nicinu au fost intrebati ce au invatat.Sa se ocupe posturile prin concurs bine organizat si nu prin doctorate! Ce au descoperit acesti doctori? Se dau la copiii de doctori si la pilele lor. Terminati odata cu acesti mafioti. Sefi de clinici cate 20 de ani? Curatenie! Daca chiar vreti asta!
Raspunde

politrucul

Acum 4 ani

Marioaro, lucrurile vor ramane tot asa, pt. ca si dlui e unul dintre acei "alesi"...
Raspunde

///

Acum 4 ani

Dl. doctor e conducator de doctorat. mai mananca o paine si de acolo. Cum crezi ca se vor termina doctoratele?
Raspunde

Gaby

Acum 4 ani

Nu doctoratul trebuie sa fie criteriul de ocupare a unui post. Sa se verifice toate doctoratele. Astea sunt teze? Se copie de pe intwrnet sau din cartile altora si zici ca ai facut doctorat? Se stie ca profii nu invata nimic rezidentii. Rar care este un om devotat. La Sf. Spiridon Iasi sunt cateva care numai urla 2 ore si pleaca in privat. Dar este Profa.Si sef de sectie de 15 ani. Rezidentii stau ascunsi pe la vestiare.Unde se va ajunge, dle Ministru? Trebuie sa gasiti o solutie? Sa se verifice rezidentii si unii medici specialisti sa se vada ce stiu! Cum au ajuns medici specialisti si se tem sa mearga pe post. Vor in Spital Universitar. Eu ceea ce va spun e real. Verificati.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus