Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FC Hermannstadt - Academica Clinceni: Rezultatul bun cu CFR Cluj este în zadar dacă nu obținem victoria astăzi

FC Hermannstadt - Academica Clinceni: Rezultatul bun cu CFR Cluj este în zadar dacă nu obținem victoria astăzi

F.C. Hermannstadt joacă astăzi, de la ora 14:00, în deplasare contra celor de la Academica Clinceni. Va fi un duel între două echipe situate în jumătatea inferioară a clasamentului și despărțite de o diferență de 3 puncte.

În etapa precedentă, A.F.C. Hermannstadt a disputat primul meci din acest sezon pe Stadionul Municipal Sibiu, inaugurând instalația de nocturnă și gazonul nou cu un egal, 1-1, în fața campioanei C.F.R. Cluj. De cealaltă parte, adversarii de la Clinceni au reușit scorul etapei -  5-2 în deplasare cu Chindia Târgoviște.

,,Ne dorim să facem un joc bun. Ne dorim victoria. Nu sunt probleme în vestiarul echipei, atmosfera este una bună și trebuie să rămână așa. Este un meci foarte important, cu o echipă care joacă un fotbal bun. F.C. Hermannstadt este o echipă iubită și am convingerea că suporterii vor fi alături de echipă și în acest meci și în următoarele, fiindcă Sibiul merită să aibă echipă în Liga I.”, a declarat Eugen Neagoe, antrenor principal A.F.C. Hermannstadt

,,Am făcut un rezultat foarte bun cu CFR Cluj, dar acesta va fi în zadar dacă nu obținem o victorie la Clinceni. Academica este o echipă bună. Au demonstrat asta în etapa trecută, când au învins Chindia cu 5-2 în deplasare. Ne așteptăm la un meci foarte, foarte greu, dar totul depinde de noi. În meciul trecut s-a simțit că am revenit acasă. De aici încolo se va simți acest lucru, fiindcă vom avea 4-5000 de spectatori alături de noi.”, a declarat Ousmane Viera, căpitanul echipei.
Atacantul croat Gabriel Debeljuh este incert pentru acest meci, după accidentarea suferită în ultimul meci și nu va face deplasarea la Clinceni. Academica – FCH va avea loc mâine, 04 decembrie, începând cu ora 14, pe Stadionul din Clinceni.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gratiela Ciocaldau

Acum 4 ani

Normal ca merita! E cel mai superior oras din galaxie! Ar trebui sa se stabileasca pe vecie un loc in Liga 1, ca sa nu mai trebuiasca sa jucam cu toti descultii ca sa ramanem unde ni se cuvine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus