Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Târg de Crăciun la Hosman cu evenimente dedicate copiilor. Transportul din Sibiu este gratuit

Târg de Crăciun la Hosman cu evenimente dedicate copiilor. Transportul din Sibiu este gratuit

Târgul de Crăciun din Hosman se va deschide sâmbătă, 14 decembrie, la biserica fortificată. Evenimentul va începe de la ora 14:30 cu un concert coral și se va încheia cu un concert surpriză de la ora 20:00. Transportul din Sibiu până la târg este gratuit.

Târgul de Crăciun din Hosman are un program variat dedicat atât copiilor, cât și adulților. Pentru copii programul începe la ora 15:00 și se încheie la ora 17:00. Între timp se va organiza un concert de colinde la ora 16:00. Biserica Evanghelică va putea fi vizitată într-un tur ghidat începând cu ora 17:00. Organizatori au pregătit o iesle vie, care va începe de la ora 18:00 și o tombolă cu premii de la ora 19:00. Un concert surpriză va încheia seara de evenimente care va începe la ora 19:30. Intrarea este liberă la toate evenimentele.

Pentru cei din Sibiu care își doresc să participe la Târgul de Crăciun organizatorii au pregătit un autocar Sibiu – Hosman care va pleca de la Sala Thalia la ora 14:00. Oamenii se vor putea întoarce cu același autocar din Hosman, la ora 20:15, care va opri la Sala Thalia. Transportul este gratuit.

Sursa foto: Weihnachtsmarkt in Holzmengen - Târg de Crăciun la Hosman - Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1111

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus