Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

CJ Sibiu a contractat DALI-ul pentru Reabilitarea și modernizarea DJ 106 E,  în lungime de aproape 48  km

CJ Sibiu a contractat DALI-ul pentru Reabilitarea și modernizarea DJ 106 E,  în lungime de aproape 48  km

Consiliul Județean Sibiu a semnat în data de 5 decembrie 2019 contractul de elaborare a Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru Reabilitarea și modernizarea DJ 106 E Cristian (int.DN1) - Orlat - Sibiel - Vale - Sălişte - Galeş - Tilişca - Rod - Poiana Sibiului – Jina - lim. jud. Alba.

Din cele cinci oferte depuse, a fost desemnată câștigătoare compania Tehno Consulting Solution SRL, care va trebui să realizeze în termen de patru luni documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E. Valoarea contractului este de 448.949,79 lei fără TVA, față de valoarea estimată de 600.000 lei fără TVA.

”Drumul județean 106 E care traversează Mărginimea Sibiului, una dintre cele mai dezvoltate zone turistice din județul nostru a fost și este în atenția Consiliului Județean Sibiu pentru a fi modernizat. Având în vedere lungimea lui considerabilă și lucrările ample care trebuie făcute pentru consolidarea lui, Consiliul Județean Sibiu pregătește documentația necesară care va sta la baza accesării de finanțări externe. Din bugetul propriu, Consiliul Județean Sibiu a efectuat periodic lucrări de reparații și întreținere și lucrări de consolidare insuficiente însă pentru aducerea drumului la un standard modern.”, declară președinta Daniela Cîmpean.
Sursa foto: Google Street View

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus