Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Sibiu Food Hub se pregătește pentru primii clienți. Produsele vin de la producători locali

Sibiu Food Hub se pregătește pentru primii clienți. Produsele vin de la producători locali

Primele produse în magazinul Sibiu Food Hub au ajuns zilele acestea în locația de pe strada 9 Mai, nr. 37. După o mică recepție în urmă cu câteva zile, inițiatorii proiectului promit că va avea loc și deschiderea oficială a magazinului, în curând.

Proiectul producătorilor locali se va deschide în următoarele zile iar primele produse au ajuns deja pe rafturile magazinului Sibiu Food Hub. „Este locul în care veți găsi produse locale de calitate provenite direct de la producători din jurul Sibiului care pun pe primul loc calitatea produselor”, spun inițiatorii proiectului.

Pe lângă legumele și verdețurile de la Grădina Verde Sibiu și ouăle de prepeliță de la Ferma Veselă din Grădina Verde, la deschidere veți găsi și produse din carne de porc de la ferma Mangalița de la Racovița a lui Dan Limbășan, brânzeturi, smântână și unt din lapte de vacă produse de Mitrea Ariana la Tălmaciu, lactate de la ferma de capre din Târnava a familiei Cucerzan Monica, Telemea de Sibiu produsă de Florin Dragomir la Vurpăr, pâine de casă de la Tălmăcel făcută de Maftei Nistor, precum și produse din miere de la Stupina ecologica Trif Iulia din Marpod.

„Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și în special producătorilor pentru efortul depus la amenajarea magazinului. Vă așteptăm să ne vizitați și să vă bucurați de produsele noastre!”, spun aceștia.
Reamintim că inițiativa de a fi deschis un magazin de produse locale s-a născut în urmă cu aproximativ doi ani, din inițiativa lui Lucian Mihalache, de la „Grădina Verde. „Atunci am depus documentele pentru un proiect pe fonduri europene. Între timp l-am câștigat, în decembrie anul trecut am primit finanțarea. Ne-am blocat la partea de cofinanțare, însă acum ne-am asociat și am reușit să punem pe picioare acest proiect. Vom deschide în jurul datei de 1 Decembrie”, anunța Lucian Mihalache pe la jumătatea lunii noiembrie.

În plus, în paralel cu acest proiect producătorii vor deschide și o platformă on-line de unde se pot cumpăra produsele.

food hub2 food hub3 food hub4 food hub5

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cineva din fata tejghelei

Acum 2 ani

La preturile afisate intr-una din poze,nu cred ca va fi mare inghesuiala! Chiar daca marfa este din Racovita sau Poplaca si este de o calitate ireprosabila,putini isi permit sa cumpere!(Poate o parte din bugetari!) Marea majoritate a romanilor SUPRAVIETUIESC si vor vizita magazinul Dvs. ca pe un obiectiv turistic.Va doresc vanzare buna!
Raspunde

Otilia Rodica

Acum 1 an

Sunt un cumparator on-line (profesoara-pensionara). Eu nu comentez preturile, ci apreciez atat calitatea si prospetimea produselor ( lactatele de capra ale Monicai Cucerzan, preparatele de Mangalita, lactatele de Vurpar, delicatesele de la Gradina verde), cat si promptitudinea, eleganta in servire si bunul simt al Dianei si Lucian Mihalache, dar si a Julietei. Daca toti intreprinzatotii ar avea asa standarde ridicate, lumea ar fi mai buna si mai multumita! FELICITARI!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus