Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Tineri din Miercurea Sibiului, bănuiți că au furat două vaci în Alba

Tineri din Miercurea Sibiului, bănuiți că au furat două vaci în Alba

Poliţiştii din Şpring l-au reţinut pe un bărbat din comună care, fiind îngrijitor la o fermă, ar fi sustras, împreună cu patru tineri din judeţul Sibiu, două vite. Se pare că bărbatul avea o înţelegere cu tinerii din judeţul Sibiu şi primise, în schimbul animalelor, o maşină.

La data de 9 decembrie 2019, poliţiştii Postului de Poliţie Şpring i-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Şpring şi pe patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani, din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu, ca persoane bănuite de furtul a două vaci, în valoare de 8.000 de lei, faptă reclamată poliţiei la data de 5 decembrie 2019, de către reprezentantul unei ferme din comuna Şpring.

Se pare că, tânărul din comuna Şpring, fiind îngrijitor la ferma de animale, împreună cu cei patru tineri din judeţul Sibiu, ar fi sustras cele două vite, cu scopul de a-şi plăti o datorie ce o avea la ei, generată de cumpărarea unui autoturism.

Tânărul este bănuit că nu este la prima faptă de acest fel şi că ar mai fi sustras şi alte animale din ferma la care era angajat, se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Poliţiştii l-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 10 decembrie, îl vor prezenta în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus