Joi,
28.01.2021
Innorat
Acum
-2°C

FOTO Bradul din Cisnădie s-a rupt din cauza vântului

FOTO Bradul din Cisnădie s-a rupt din cauza vântului

Bradul din Cisnădie, cel mai înalt din țară, a rămas astăzi fără vârf. Construcția s-a rupt din cauza vântului puternic, spun reprezentanții primăriei.

Pentru moment, bradul din Cisnădie nu mai este cel mai înalt. Asta pentru că în această dimineață, din cauza condițiilor meteo, vârful construcției s-a rupt. La acest moment se lucrează pentru repararea bradului.

„Din cauza vantului puternic, în dimineața zilei de 13.12.2019, s-a rupt vârful bradului din fața Primăriei Cisnădie. Totul este sub control, nu au existat nici un fel de pagube, iar în acest moment se lucrează la repararea acestuia”, a transmis Daniel Mihăilescu, purtător de cuvânt al Primăriei Cisnădie, pentru Turnul Sfatului.

brad cisnadie rupt

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Xulescu

Acum 1 an

Totuși nu se sesizează nici-o instituție. Acel Brad cu structură metalică este un pericol public. Bine că nu s-a întâmplat o tragedie.
Raspunde

cetatean

Acum 1 an

Pe Dl primar din Cisnadie nu l-a interesat decat sa stabileasca recordul celui mai inalt brad din Romania.Intr-adevar, bradul cu structura metalica are o inaltime de 42m, si cineva ar trebui sa raspunda pentru modul in care este asamblat si ancorat, in asa fel incat sa nu reprezinte un pericol pentru trecatori.Poate protectia consumatorului ar trebui sa se autosesizeze. Sau daca nu s-a produs tragedia , nu mai conteaza pericolul iminent. Dle primar, farmecul sarbatorilor de iarna nu este dat de inaltimea bradului.
Raspunde

Mos crăciun

Acum 1 an

Nu este un brad adevarat , ci o țeavă ordinară care a fost îmbrăcată în crengi de molid.Pentru care au fost ciopartiti câțiva arbori.Halal lucrare ca si altele de la Cisnadie.
Raspunde

xyz

Acum 1 an

Acesta este rezultatul grandomaniei.
Raspunde

Primar de 2 lei

Acum 1 an

Acest brad este oglinda semidoctului primar...
Raspunde

Cristobald Celenteratul

Acum 1 an

No, data viitoare domnu primar, sa incerce un brad din fier beton.... sau haur ! Se mira si ala ce sa mai faca... pai cand nu intelegi nimic, ce sa faci si tu. Imbarligi niste crengi de brazi taiati aiurea, peste niste tevi si vrei sa te laude lumea. Of of...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus