Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Un sibian a fost amendat pentru că transporta 26 de brazi, fără aviz

Un sibian a fost amendat pentru că transporta 26 de brazi, fără aviz

Un tânăr de 27 de ani din Sibiu a fost amendat de polițiști, după ce a fost prins că transporta, fără aviz, câteva zeci de brazi.

Cu ocazia acțiunilor desfășurate pe raza localității Ocna Sibiului de către polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Brașov, a fost depistat un sibian în vârstă de 27 de ani în timp ce transporta 26 de brazi fără a deține aviz de însoțire a materialului lemnos, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Sibianul a fost amendat cu suma de 5.000 de lei, iar brazii au fost confiscați și predați Ocolului Silvic Cindrelul.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

filip

Acum 4 ani

Taierile ilegale de arbori precum si orice fapte care au ca efect deteriorarea mediului ar trebui incadrate la infractiuni si pedepsite cu ani grei de inchisoare. Alfel, distinsul concitadin care a avut ghinionul sa il opreasca Politia o sa taie/fure si mai multi brazi ca sa isi scoata paguba.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus