Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
4°C

Expoziție "de fapte bune". Tablouri de vânzare, în scop caritabil

Expoziție

Magazinul de Fapte Bune va găzdui vineri, 20 decembrie, de la ora 18, o expoziție de fapte bune cu lucrări aparținând elevilor Școlii Populare de Arte și Meserii "Ilie Micu" din Sibiu, iar banii obținuți din vânzarea tablourilor vor fi donati celor patru ONG-uri, Crucea Roșie Sibiu, Sus Inima, Diakoniewerk și Animal Life.

Sub îndrumarea profesorului lor Cătălin Precup, Elevii Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu”, Oana Bogorin-Predescu, Felicia Drăghici, Marilena Popa, Natalia Pocol, Ioana Claudia Mărgărita, Florentin Logigan, Lucia Ștefan, Ciprian Badiu, Claudia Bașturea, Lenuța Sandu, vor expune lucrările lor spre a fi vândute la Magazinul de Fapte Bune din strada Avram Iancu, nr. 12.

picturi expo magazinul de fapte bune (3)

Expoziția de fapte bune va avea vernisajul vineri, 20 decembrie, la orele 18,  iar banii vor fi donati celor patru ONG-uri, Crucea Roșie Sibiu, Sus Inima, Diakoniewerk și Animal Life. Toate lucrările au ca preț de pornire între 100 de lei și 300 de lei, dar iubitorii de artă și de fapte bune sunt încurajați să ofere sume mai mari pentru efortul artiștilor, precum și pentru susținerea activității umanitare a celor patru ONG-uri.

picturi expo magazinul de fapte bune (2)

Inițiativa aparține profesorului Cătălin Precup din cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii ”Ilie Mincu" , coordonator al grupului ROD, care este co-organizator al evenimentului și din care fac parte artiștii care ne-au donat lucrările.

Rod este o cooperativă educațională afiliată Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, concepută ca platformă de promovare și susținere a debutanților în artele vizuale.

Expoziția va rămâne deschsă publicului până pe data de 10 ianuarie 2020.

picturi expo magazinul de fapte bune (5) picturi expo magazinul de fapte bune (4) picturi expo magazinul de fapte bune (1)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus