Miercuri,
25.11.2020
Cer Senin
Acum
4°C

VIDEO Alertă de incendiu, la noul mall. Pompierii privați au stins focul izbucnit la o mașină de la subsol

18 Decembrie 2019 19:38

VIDEO Alertă de incendiu, la noul mall. Pompierii privați au stins focul izbucnit la o mașină de la subsol

Alarma de incendiu a pornit din nou, în această seară, la Promenada Sibiu. Focul a izbucnit la o mașină care era parcată la subsol.

Actualizare 21:40. Focul a fost stins chiar de pompierii privați ai mall-ului, imediat după ce acesta a fost semnalat. „Incendiul a fost unul de mică intensitate și a fost lichidat de băieții de la serviciul privat de pompieri. Nu era cazul de o intervenție a pompierilor militari, însă lumea s-a panicat și a sunat la 112. Când au ajuns aceștia, incendiul era deja stins”, spune Ionuț Gurău, șeful pompierilor privați, pentru Turnul Sfatului.

Actualizare 19:40. Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, alarma a pornit după ce compartimentul motor al unei mașini parcate la subsol a luat foc. Incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Știre inițială. Toate persoanele care se aflau în noul mall al Sibiului au fost evacuate în această seară, după ce a pornit alarma de incendiu. La fața locului au ajuns o ambulanță și câteva autospeciale ale pompierilor ISU.

WhatsApp Image 2019-12-18 at 7.35.04 PM (1)

Semnalul a fost declanșat la doar câteva ore după ce pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au efectuat un exercițiu pentru a vedea cum ar acționa în cazul în care un incident ar avea loc în realitate.

Știrea se actualizează.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Don Balon

Acum 11 luni

Nici o masa fara peste,dupa cum ziceam,nici o saptamana fara un incident in mall.
Raspunde

Ana

Acum 11 luni

satana!!!
Raspunde

Hipsterul pe trotineta

Acum 11 luni

Inchideti mallul!!!!
Raspunde

VVDhEhE

Acum 11 luni

Deci ma apuc serios, si asa am ca pasiune istoria locala si evolutia urbanistica, sa caut pe toate hartile istorice macar un cimitir mic, mic pe locul asta (nu, nu a existat). Acum nu e vina lor dar...zici ca e blestemat locul
Raspunde

Doru

Acum 11 luni

Da-o dracu, asa coincidenta?!? La 12 fac exercitiu, simuland ca ia foc o masina in catacombe si pe seara chiar ia foc o masina in catacombe??? Este ceva necurat la mijloc... Si, apropo, cum sting pompierii incendiul din subsol, au trotinete electrice?? Ca nici cu un microbuz nu poti intra acolo...
Raspunde

Vasile Von Vasile

Acum 11 luni

Ia in DEX. Caută cuvântul HIDRANT Acum spunen-ne de ce ar avea pompierii de la mall nevoie de vehicule pentru deplasare?
Raspunde

Marian

Acum 11 luni

stiti cum este sa inceapa alarma chiar in momentul in care esti in masina parcata la subsol ? instinctul este sa iesi cu masina cat mai repede posibil de acolo, DAR, iesirea din parcarea de la subsol este extrem de complicata. nu exista semne cursive, clare, care sa te poata scoate afara rapid si eficient. Eram vreo 6, 7 masini care ne invarteam in cerc si haotic si nu gaseam iesirea. Cred ca un articol pe tema aceasta ar fi binevenit voi, sa faceti un studiu cati reusesc sa iasa din parcare din prima si sa nu dea vreo 2 ture pana dau de iesire total intamplator.
Raspunde

Cineva

Acum 11 luni

Sincer, m-a pufnit râsul. Abia aștept să văd ce se mai întâmplă săptămână viitoare.
Raspunde

dancp2

Acum 11 luni

mall-ul ala ii blestamat! inchidet mallul pina nu va treziti cu ceva mai nasol
Raspunde

Vasile Von Vasile

Acum 11 luni

Și amenda, cât a fost amenda?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus