Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Incendiu în Axente Sever: Pompieri militari lucrează la lichidarea incendiului

Incendiu în Axente Sever: Pompieri militari lucrează la lichidarea incendiului

Un incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească în localitatea Axente Sever. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit și lucrează la lichidarea incendiului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit cu două echipaje de pompieri militari și un echipaj de prim-ajutor calificat al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) în localitatea Axente Sever la un incendiu care a izbucnit la o anexă gospodărească. Nu au fost semnalate victime.

„Acesta este localizat și se lucrează pentru lichidarea incendiului. La fața locului intervine în sprijin și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității”, spun reprezentații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Sibiu (ISU).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus