Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

Festivalul de Jazz de la Sibiu: ”HJK Schmidt a decedat! Decesul său nu va afecta ediția 50”

Festivalul de Jazz de la Sibiu: ”HJK Schmidt a decedat! Decesul său nu va afecta ediția 50”

Hilarius Johannes Konstantin Schmidt, cel care din 1997 a condus Festivalul de Jazz de la Sibiu, a trecut în neființă la sfârșitul anului trecut.

Decesul lui Hilarius Johannes Konstantin Schmidt (nume preschimbat din Constantin Stoiculescu) a fost anunțat de reprezentanții Festivalului de Jazz de la Sibiu pe pagina acestora de Facebook. ”HJK Schmidt a decedat la finalul lunii decembrie anul trecut. Dorința lui a fost ca trecerea sa în neființă să fie un eveniment discret cu participarea familiei și a prietenilor apropiați. Decesul său nu va afecta ediția 50 a Sibiu Jazz Festival întrucât programul artistic este finalizat”, se arată în anunțul respectiv.

Hilarius Johannes Konstantin Schmidt a decedat la 75 de ani. Din 1997 el a condus ceea ce este recunoscut a fi unul dintre cele mai longevive evenimente din România, Festivalul de Jaz de la Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ana

Acum 3 ani

RIP :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus