Vineri,
21.06.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Festivalul de Jazz de la Sibiu: ”HJK Schmidt a decedat! Decesul său nu va afecta ediția 50”

Festivalul de Jazz de la Sibiu: ”HJK Schmidt a decedat! Decesul său nu va afecta ediția 50”

Hilarius Johannes Konstantin Schmidt, cel care din 1997 a condus Festivalul de Jazz de la Sibiu, a trecut în neființă la sfârșitul anului trecut.

Decesul lui Hilarius Johannes Konstantin Schmidt (nume preschimbat din Constantin Stoiculescu) a fost anunțat de reprezentanții Festivalului de Jazz de la Sibiu pe pagina acestora de Facebook. ”HJK Schmidt a decedat la finalul lunii decembrie anul trecut. Dorința lui a fost ca trecerea sa în neființă să fie un eveniment discret cu participarea familiei și a prietenilor apropiați. Decesul său nu va afecta ediția 50 a Sibiu Jazz Festival întrucât programul artistic este finalizat”, se arată în anunțul respectiv.

Hilarius Johannes Konstantin Schmidt a decedat la 75 de ani. Din 1997 el a condus ceea ce este recunoscut a fi unul dintre cele mai longevive evenimente din România, Festivalul de Jaz de la Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ana

Acum 4 ani

RIP :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus