Luni,
26.09.2022
Parțial Noros
Acum
22°C

Mesajului rectorului înaintea alegerilor din ULBS: ”Încrederea în Universitate se câștigă greu, dar se poate pierde ușor!”

Mesajului rectorului înaintea alegerilor din ULBS: ”Încrederea în Universitate se câștigă greu, dar se poate pierde ușor!”

Rectorul ULBS, Ioan Bondrea, s-a întâlnit cu cei cinci candidați la funcția de rector al universității și le-a solicitat o campanie onestă. Bondrea a organizat această întâlnire în contextul în care în mediul on-line au apărut mai multe informații cu privire la unii candidați. ”După finalizarea înscrierilor am avut o întâlnire cu toți candidații. Le-am reamintit și solicitat că avem nevoie în perioada următoare de o campanie onestă, focusată pe programele manageriale propuse, pe nevoile comunității cadrelor didactice și studenților din Universitate. Prin tot ce vor face în această campanie, să pună înainte de toate interesul și imaginea Universității. Încrederea în Universitate se câștigă greu, dar se poate pierde ușor! Campaniile trec, dar Universitatea rămâne! Mai ales că urmează o perioadă imediată dificilă: de acreditare instituțională, de pregătire a sesiunii de admitere 2020 și alte provocări instituționale. Vă urez tuturor să aveți gânduri bune pentru Universitate!”, a anunțat prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea.

Cei cinci candidați la conducerea universității sunt prof. univ. dr. Daniela Preda, directorul Departamentului de Relații Internaționale și Programe Comunitare, prof. univ. dr. Liviu Mihăescu (Facultatea de Științe Economice), prof. univ. dr. habil. Ioan Marian Ţiplic, prorector Programe Academice, prof. univ. dr. Livia Ilie, prorector Strategie Organizaţională şi Financiară și prof. univ. dr. Sorin Radu, decanul Facultății de Științe Socio Umane.

Validarea candidaților va fi făcută de Senat în 23 ianuarie, iar în intervalul 27 ianuarie – 1 februarie este programată campania electorală. În 4 februarie este programat primul tur de scrutin, iar în 6 februarie, turul al doilea, pentru ca o zi mai târziu, Senatul ULBS să valideze alegerea noului rector al universității.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

nastratin

Acum 2 ani

"Încrederea" cui in Universitate? Poate a unora dintre absolventii de liceu din VL ca cei din SB pleaca la Cluj...
Raspunde

///...

Acum 2 ani

r putea juca rolul lui Mos Craciun in costumatia aia. E caraghios!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus