Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

A plecat la plimbare cu mașina, deși consumase droguri. A fost tras pe dreapta de polițiștii sibieni

A plecat la plimbare cu mașina, deși consumase droguri. A fost tras pe dreapta de polițiștii sibieni

Un tânăr de 33 de ani din Agnita s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiștii sibieni că a consumat droguri înainte să se urce la volan.

Potrivit autorităților, bărbatul a fost tras pe dreapta ieri, în jurul orei 17, pe strada 1 Decembrie din Agnita. „Întrucât rezultatul testării a fost unul pozitiv la substanța THC 5 Cannabis, conducătorul auto a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Luca

Acum 4 ani

Daca si in Agnita a ajuns sa se faca trafic de substante interzise ... inseamna ca politia isi face treaba cu multa sarguinta ...
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

se face si in poplaca si rasinari sint linga sibiu si nime nu verifica
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus