Miercuri,
27.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Ștefania Nicoleta Șoaită este noua președintă CSE

Ștefania Nicoleta Șoaită este noua președintă CSE

Clubul Studenților Economiști (CSE) are de săptămâna trecută o nouă conducere. Ștefania Nicoleta Șoaiță este noua președintă a clubului. Tânăra are 19 ani, este studentă în primul an la Științe Economice și se specializează în management.

CSE are un nou președinte și o nouă componență din care fac parte 10 studenți. Ștefania Nicoleta Șoaită spune că a candidat pentru că vrea să se perfecționeze și să reprezinte studenții. „Nu vreau să schimb nimic. Îmi doresc însă, să fie mult mai multă comunicare între noi, să ne împrietenim și să reprezentăm frumos și bine facultatea. Consider că ceilalți președinți de dinaintea mea au făcut o treabă foarte bună și vreau să continui ce au început ei”, spune fata. Mandatul de președinte îl va avea timp de șase luni. Alegerile au avut loc în cadrul unei ședințe la care au participat studenți din cadrul Facultății de Științe Economice. Ștefania a avut doi contracandidați, care nu se regăsesc în componenșa actuală a CSE.

asociatia studentilor economisti (1)

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus